Аналізатор CDR FoodLab

ХЛР – ексклюзивний дистриб'ютор аналізаторів CDR FoodLab® в Україні!

Завдяки плідній трирічній співпраці ХЛР та італійської CDR S.r.l., успішному просуванню та постачанню обладнання цього виробника для українського агропродовольчого сектора наше партнерство вийшло на новий рівень. Із лютого нинішнього року ТОВ «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ» ексклюзивний дистриб'ютор аналізаторів жирів і молочної продукції CDR FoodLab® в Україні.

Партнер світового рівня – нові можливості для українських користувачів

Сьогодні продукція CDR S.r.l. відома в 100 країнах світу. В Україні ХЛР як офіційний дистриб'ютор вже тривалий час поставляє різні типи аналізаторів цієї компанії – CDR BeerLab®, CDR WineLab®, CDR CiderLab® та ін. Тепер же наш портфель поповниться ексклюзивними поставками CDR FoodLab® для молочної продукції – молока, вершкового масла, кефіру, вершків, йогуртів, сирів; рослинного і тваринних жирів; яєць і яєчної продукції; фруктових і овочевих пюре.

«Після 3 років бездоганної співпраці наші компанії уклали офіційну угоду про ексклюзивну дистрибуцію лінійки продуктів CDR FoodLab® в Україні, – повідомив Габріель Казіні, менеджер з продажів CDR FoodLab®. – Упевнений, що новий етап партнерства з компанією «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ» – незмінним лідером з постачання та обслуговування лабораторного обладнання на українському ринку – дасть можливість українським виробникам скористатися можливостями наших приладів і аналізувати продукцію зручно, швидко і точно».

Серед виробництв, де лінійка CDR найбільш популярна сьогодні, – ферми, маслозаводи, пивоварні та виноробні, виробництва молока, яєць, риб'ячого жиру та ін.

Що можна аналізувати за допомогою систем CDR FoodLab®:

  • Молоко й молочні продукти
  • Яйця і яєчні продукти
  • Томатні та овочеві пюре
  • Вино, сидр, пиво, комбучу
  • Олії та жири: соняшникову, соєву, пальмову, оливкову, тваринний жир
  • Горіхи
  • Хлібобулочні вироби
  • Корми й силос для тварин

Дивіться відео

Обираємо оптимальну модель CDR FoodLab для аналізу олій та жирів:

Демонстрація аналізу молока з CDR FoodLab:

Touch та Junior – експрес-аналіз без пробопідготовки

Дві моделі CDR FoodLab® – Junior (3 тести за один цикл) і Touch (16 тестів) – забезпечують експрес-аналіз продуктів харчування та напоїв за різними показниками якості. При цьому практично не вимагають пробопідготовки і спеціальної кваліфікації персоналу. Вони прості та зручні в застосуванні й дозволяють оперативно коригувати виробничий процес, а значить, забезпечувати високу якість продукції.

Про те, як працюють аналізатори, можна детально прочитати в статтях наших фахівців:

Швидкий контроль якості молока і молочних продуктів з системами спектрального аналізу CDR FoodLab

Аналіз жирів рослинного і тваринного походження із CDR FoodLab® 

Раді зміцненню довіри та партнерства зі світовими лідерами у виробництві лабораторного обладнання для користі українських споживачів!

Фотогалерея
Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
34.24%
Корисно 2 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити