Призначений для швидкої підготовки до аналізу зразків із високою жирністю, вологістю і волокнистістю. Має опціональное охолодження камери.
Призначений для підготовки до аналізу зразків із високою жирністю, вологістю і волокнистістю, наприклад, олійних культур, готових харчових продуктів, м’ясних продуктів, фруктів, овочів, зерна, насіння та кормів.
Млин забезпечує швидку пробопідготовку.
Принцип роботи пристрою Knifetec добре відомий – проба подрібнюється ножем, що обертається із високою швидкістю. Проба завантажується в камеру подрібнення, у центрі якої знаходиться ніж.
Такий простий принцип роботи практично виключає втрату жиру з проби після подрібнення, а охолоджувальна дія води в камері подрібнення обмежує налипання проби на внутрішні стінки. Це також забезпечує однорідність подрібнюваної проби.
Принцип подрібнення | Роторний ніж |
Час подрібнення | 2–10 с |
Швидкість подрібнення | Лезо 16 000 об/хв. |
Таймер | Так |
Охолодження водою | Так |
Розмір зразка | Максимум 200 мл (30–200 мл) |