Інфрачервоні аналізатори молока FOSS

Сучасне лабораторне обладнання, яке дозволяє провести одночасне визначення ряду показників молока чи молочних продуктів у короткі терміни. За рахунок використання запатентованих методів отримують показники, що мають високу кореляцію з арбітражними методами. Такі прилади широко застосовують при вхідному контролі сировини та на етапі контролю готової продукції на молокопереробних підприємствах у якості експрес-аналізаторів.

MilkoScan™ FT3 є найкращим аналізатором для лабораторій якості молокопереробних підприємств. Швидкість проведення одного тесту – 30 секунд, 120 тестів за годину.

Досліджувані продукти:

Молоко сире, пастеризоване, вершки, сироватка, йогурт, шоколадне молоко, сметана, різноманітні молочні напої, сироваткові концентрати та інше.

Застосування приладу:

Контроль сировини, стандартизація молока, перевірка на фальсифікат, контроль процесу та його оптимізація, а також контроль якості впродовж усього процесу виробництва молока та молочних продуктів.

Технічні характеристики:

Включені калібрування
Молоко Жир, білок, загальний вміст сухої речовини, сухий знежирений молочний залишок (СЗМЗ), лактоза (включаючи продукти з низьким вмістом лактози), глюкоза, галактоза, густина, сечовина, титрована кислотність, вільні жирні кислоти, казеїн, лимонна кислота
Вершки Жир, білок, лактоза, загальний вміст сухої речовини, сухий знежирений молочний залишок (СЗМЗ)
Сироватка та сироватковий перміат Жир, білок, лактоза, загальний вміст сухої речовини, сухий знежирений молочний залишок (СЗМЗ), титрована кислотність
Додаткові калібрування
Концентрована молочна сироватка та перміат Жир, білок, лактоза, загальний вміст сухої речовини, сухий знежирений молочний залишок (СЗМЗ), титрована кислотність
Концентроване та збагачене молоко Жир, білок, лактоза, лактоза, загальний вміст сухої речовини, сухий знежирений молочний залишок (СЗМЗ)
Йогурт & Ферментовані продукти Жир, білок, лактоза, лактоза, загальний вміст сухої речовини, сухий знежирений молочний залишок (СЗМЗ),, глюкоза, фруктоза, сахароза, загальний вміст цукру, молочна кислота
Десерти та Морозиво Жир, білок, лактоза, загальний вміст сухої речовини, сухий знежирений молочний залишок, (СЗМЗ), глюкоза, фруктоза, сахароза, загальний вміст цукру
Точка замерзання (FP) Точка замерзання молока, точка замерзання вершків (за допомогою датчика провідності)
*Нецільові моделі для виявлення фальсифікації (моделі ASM) Інструмент для створення калібрувань на пошук фальсифікату та готові до використання моделі скринінгу молока. Моделі ASM для: сирого коров'ячого молока, сирого молока буйвола, переробленого молока
*Цільові моделі для виявлення фальсифікації (TAM) Сульфат амонію
Ціанурова кислота
Формальдегід
Глюкоза
Гідроксипролін
Мальтодекстрин
Мальтоза
Меламін
Бікарбонат натрію
Карбонат натрію
Хлорид натрію
Цитрат натрію
Нітрит натрію
Сорбітол
Сахароза
Додана сечовина
Додана вода
Діапазон калібрування Згідно паспорта калібрувань APP NOTE
Точність (молоко) <1.0% CV (F, P, L, TS) (гарантована)
<0.8% CV (F, P, L, TS) (типова)
<4.0 m°C (FP) точка замерзання
Повторюваність (молоко) <0.25% CV (F, P, L)
<0.20% CV (TS)
<1 m°C (FP)
Відтворюваність (молоко) <0.5% CV (F, P, L, TS)
Відтворюваність (молоко та вершки) <0.5%
Процедура налаштування Автоматична процедура нахилу/перетину
Об'єм зразка молока та вершків <8.0 mL
Час вимірювання (молоко) 30 секунд
Температура зразка 5–55 °C (зразок має бути однорідним)
Температура навколишнього середовища 10–35 °C
Вдосконалена проточна система Автоматичне встановлення нуля та чищення. Очищення визначається відповідно до властивостей та автоматично налаштовується для кожного конкретного типу зразка
Автоматичний контроль вологості Захищена автоматична система сушіння
Інтелектуальна діагностика Вбудовані ідентифікаційні чіпи для реєстрації часу зносу, історії обслуговування та усунення несправностей
Мережеві можливості LIMS, FossManager™
Якість демінералізованої води ISO Grade 3 / ASTM Type IV or better
Вага та розміри (Ш х Г х В)* 43 кг, 750х145х408 мм

Використання датчика провідності для оптимальної продуктивності MilkoScan™ FT3 відповідає вимогам AOAC (Асоціація хіміків-аналітиків) та IDF (Міжнародна молочна федерація).

Вас також може зацікавити