Про компанію
Новини
Витратні матеріали
Статті
Контакти
+380 (67) 225-80-96
info@apk.hlr.ua
УКР
РУС
Об'єкти дослідження
Команда HLR
Об'єкти дослідження
Наші переваги
Комплексне рішення
Лабораторні меблі
Калібрувальна лабораторія
Автоматизація підприємств
Команда HLR
Сервіс
Методична підтримка
Склад
Про компанію
Новини
Витратні матеріали
Статті
Контакти
УКР
РУС
Назад
Зернові культури
Процеси
Відбір проб
Автоматичний відбір
Стаціонарний автоматичний пробовідбірник зерна
Рейковий автоматичний пробовідбірник зерна
Вагонний автоматичний пробовідбірник зерна
Ручний відбір
Ділення проб
Дільники проб
Апарат для змішування проб
Подрібнення проб
Лабораторний млин ЛЗМ-1
Млин SM-3C (з водяним охолодженням)
Млин KN 295 Knifetec, FOSS
Зважування проб
Вагове обладнання
Гирі
Контроль температури зберігання
Показники якості
Засміченість, зараженість шкідниками
Натура
Пурки
Пурка літрова ПХ-2
Пурка ПХ-3
ІЧ-аналізатори
Аналізатор цільного зерна Infratec 1241
Аналізатор цільного зерна Infratec, FOSS
Аналізатор цільного зерна Infratec NOVA, FOSS
Вологомір зерна КЕТТ РМ-650
Склоподібність
Вологість
Сушильні шафи
Сушильна шафа СЕШ-3МУ
Сушильна шафа LabExpert
Сухожарові шафи Thermo Scientific Heratherm
Аналізатори вологості
Аналізатори вологості OHAUS
Аналізатор вологості ПЧМЦ (прилад Чижова)
Вологоміри зерна
Вологомір зерна РМ-650 (з визначенням натури), КЕТТ
Вологомір зерна РМ-450, КЕТТ
ІЧ-аналізатори
Аналізатори цільного зерна Infratec, FOSS
Портативний ІЧ-аналізатор цільного зерна IAS 3120, Intelligent Analysis Service
Потокові аналізатори для виробничих ліній
Білок
ІЧ-аналізатори
Аналізатори цільного зерна Infratec, FOSS
Портативний ІЧ-аналізатор цільного зерна IAS 3120, Intelligent Analysis Service
Потокові аналізатори для виробничих ліній
Визначення білка методом К’єльдаля
Визначення білка методом Дюма
Аналізатори серії NDA, VELP
Аналізатор Primacs SNC-100, Skalar
Жир
Визначення жиру методом екстракції
ІЧ-аналізатори
Аналізатори цільного зерна Infratec, FOSS
Потокові аналізатори для виробничих ліній
Портативний ІЧ-аналізатор цільного зерна IAS 3120, Intelligent Analysis Service
Клітковина
Зольність
Клейковина
Система для визначення кількості і якості клейковини механічним методом
Набір для визначення кількості і якості клейковини ручним методом
ІЧ-аналізатори
Портативний ІЧ-аналізатор цільного зерна IAS 3120, Intelligent Analysis Service
Аналізатори цільного зерна Infratec, FOSS
Мікотоксини
Імуноферментний аналіз (ІФА)
Високоефективна рідинна хроматографія (ВЕРХ)
ГМО
Експрес-тести для виявлення ГМО
Імуноферментний аналіз (ІФА)
ПЛР-діагностика
Сажка
Радіонукліди
Токсичні елементи
Пестициди
Олійні культури
Процеси
Відбір проб
Автоматичний відбір
Стаціонарний автоматичний пробовідбірник
Рейковий автоматичний пробовідбірник
Вагонний автоматичний пробовідбірник
Ручний відбір
Ділення проб
Дільники проб
Апарат для змішування проб
Пресування
Прес автоматичний
Прес ручний ПРОМ-1У
Подрібнення проб
Млин SM-3C (з водяним охолодженням)
Млин KN 295 Knifetec, FOSS
Контроль температури зберігання
Зважування проб
Вагове обладнання
Гирі
Показники якості
Сміттєва і олійна домішка, зараженість
Натура
Пурки
Пурка літрова ПХ-2
Пурка ПХ-3
ІЧ-аналізатори
Аналізатор цільного зерна Infratec 1241
Аналізатор цільного зерна Infratec, FOSS
Аналізатор цільного зерна Infratec NOVA, FOSS
Вологомір зерна КЕТТ РМ-650
Вологість
Сушильні шафи
Сушильна шафа СЕШ-3МУ
Сушильна шафа LabExpert
Сухожарові шафи Thermo Scientific Heratherm
Аналізатори вологості
Аналізатори вологості OHAUS
Вологоміри зерна
Вологомір зерна РМ-650 (з визначенням натури), КЕТТ
Вологомір зерна РМ-450, КЕТТ
ІЧ-аналізатори
Аналізатори цільного зерна Infratec, FOSS
Портативний ІЧ-аналізатор цільного зерна IAS 3120, Intelligent Analysis Service
Потокові аналізатори для виробничих ліній
Білок
ІЧ-аналізатори
Аналізатори цільного зерна Infratec, FOSS
Портативний ІЧ-аналізатор цільного зерна IAS 3120, Intelligent Analysis Service
Потокові аналізатори для виробничих ліній
Визначення білка методом К’єльдаля
Визначення білка методом Дюма
Аналізатори серії NDA, VELP
Аналізатор Primacs SNC-100, Skalar
Жир (олійність)
Визначення жиру методом імпульсної ЯМР-спектроскопії
Визначення жиру методом екстракції
ІЧ-аналізатори
Портативний ІЧ-аналізатор цільного зерна IAS 3120, Intelligent Analysis Service
Поточні аналізатори для виробничих ліній
Кислотне число, кислотність
Автоматичні титратори
Експрес-система для визначення показників якості рослинних олій і жирів CDR FoodLab®
Олеїнова кислота
ГМО
Експрес-тести для виявлення ГМО
Імуноферментний аналіз (ІФА)
ПЛР-діагностика
Мікотоксини
Імуноферментний аналіз (ІФА)
Радіонукліди
Токсичні елементи
Пестициди
Глюкозинолати
Комбікорм
Процеси
Відбір проб
Автоматичний відбір
Стаціонарний автоматичний пробовідбірник
Рейковий автоматичний пробовідбірник
Вагонний автоматичний пробовідбірник
Ручний відбір
Ділення проб
Дільники проб
Апарат для змішування проб
Подрібнення проб
Лабораторний млин ЛЗМ-1
Млин SM-3C (з водяним охолодженням)
Млин KN 295 Knifetec, FOSS
Зважування проб
Вагове обладнання
Гирі
Контроль температури зберігання
Показники якості
Вологість
Сушильні шафи
Сушильна шафа СЕШ-3МУ
Сушильна шафа LabExpert
Сухожарові шафи Thermo Scientific Heratherm
Аналізатори вологості
Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar ХТ, Unity Scientific
Білок
Визначення білка методом К’єльдаля
Визначення білка методом Дюма
Аналізатори серії NDA, VELP
Аналізатор Primacs SNC-100, Skalar
Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar ХТ, Unity Scientific
Жир (олійність)
Визначення жиру методом імпульсної ЯМР-спектроскопії
Визначення жиру методом екстракції
Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar ХТ, Unity Scientific
Клітковина
Визначення вмісту клітковини методом екстракції
Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar ХТ, Unity Scientific
Крохмаль
Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar XT, Unity Scientific
Визначення крохмалю поляриметричним методом
Визначення крохмалю ферментативним методом
Зольність
Визначення зольності ваговим методом
Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar ХТ, Unity Scientific
Фосфор
Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar ХТ, Unity Scientific
Визначення фосфору фотометричним методом
Кислотність, кальцій і вміст солі (NaCl)
Активність уреази
Загальна токсичність кормів
Крихкість гранул
Тестери крихкості серії PTF, Pharmatest
Тестери крихкості серії HOLMEN, TEKPRO
Міцність гранул
Радіонукліди
Пестициди
Амінокислотний аналіз комбікормів
Мікотоксини
Імуноферментний аналіз (ІФА)
Високоефективна рідинна хроматографія (ВЕРХ)
Вітаміни
Важкі метали
Олія
Процеси
Відбір проб
Пробовідбірник донний
Пробовідбірник зональний для олій
Пробовідбірник «ВіскоСамплер» (ViscoSampler)
«Ліквид КапСамплер»
Зважування проб
Вагове обладнання
Гирі
Показники якості
Жир (шрот, макуха)
Визначення жиру методом імпульсної ЯМР-спектроскопії
Визначення жиру методом екстракції
Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar ХТ, Unity Scientific
Білок (шрот, макуха)
Визначення білка методом К’єльдаля
Визначення білка методом Дюма
Аналізатори серії NDA, VELP
Аналізатор Primacs SNC-100, Skalar
Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar ХТ, Unity Scientific
Клітковина (шрот, макуха)
Визначення вмісту клітковини методом екстракції
Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar ХТ, Unity Scientific
Кислотне число
Визначення кислотного числа титриметричним методом
Визначення кислотного числа методом спектроскопії в ближньому ІЧ-діапазоні
Експрес-система для визначення показників якості рослинних олій і жирів CDR FOODLAB®
Перекисне число
Визначення перекисного числа титриметричним методом
Визначення перекисного числа методом спектроскопії в ближньому ІЧ-діапазоні
Експрес-система для визначення показників якості рослинних олій і жирів CDR FOODLAB®
Анізидинове число
Визначення анізидинового числа фотометричним методом
Експрес-система для визначення показників якості рослинних олій і жирів CDR FOODLAB®
Визначення анізидинового числа методом спектроскопії в ближньому ІЧ-діапазоні
Олеїнова кислота
Фосфоровмісні речовини (фосфоліпіди)
Визначення фосфоровмісних речовин колориметричним методом
Аналізатори харчових продуктів та сировини SpectraStar XT, Unity Scientific
Колірність
Визначення колірного числа олій за шкалою стандартних розчинів йоду
Визначення колірності рослинних олій колориметричним методом
Йодне число
Визначення йодного числа титриметричним методом
Експрес-система для визначення показників якості рослинних олій і жирів CDR FOODLAB®
Вологість
Визначення вологи та летких речовин методом висушування
Сушильні шафи
Аналізатори вологості
Визначення власне вологи методом титрування по Карлу Фішеру
Визначення вологи методом спектроскопії у ближньому ІЧ-діапазоні
В'язкість олії
Температура спалаху
Ручний апарат для визначення температури спалаху в закритому тиглі
Автоматичні апарати для визначення температури спалаху в закритому тиглі
Автоматичні апарати для визначення температури спалаху в закритому тиглі РМ-93
Автоматичні апарати для визначення температури спалаху в закритому тиглі Herzog OptiFlash
Окислювальна стабільність
Контроль гігієни поверхонь та рідин
Насіння
Процеси
Відбір проб
Автоматичний відбір
Стаціонарний автоматичний пробовідбірник
Рейковий автоматичний пробовідбірник
Вагонний автоматичний пробовідбірник
Ручний відбір
Ділення проб
Зважування проб
Вагове обладнання
Гирі
Контроль температури зберігання
Показники якості
Визначення чистоти і відходу насіння
Заселеність шкідниками
Волога
Сушильні шафи
Сушильна шафа LabExpert
Сухожарові шафи Thermo Scientific Heratherm
Аналізатори вологості
Вологоміри
Вологомір РМ-450, КЕТТ
Вологомір РМ-650 (з визначенням натури), КЕТТ
Схожість та енергія проростання
Маса тисячі насінин
Фітопатогени
Визначення фітопатогенів біологічним методом
Визначення фітопатогенів методом ІФА
Визначення фітопатогенів методом ПЛР
ГМО
Експрес-тести для виявлення ГМО
Імуноферментний аналіз (ІФА)
ПЛР-діагностика
Сортова та генетична чистота
Ґрунт
Процеси
Пробовідбір
Пробовідбірники для різних типів ґрунтів, Burkle
Пробовідбірники для ґрунту універсальні
Зважування
Вагове обладнання
Гирі
Сушіння
Сушіння в сушильних шафах
Сушильна шафа LabExpert
Сухожарові шафи Thermo Scientific Heratherm
Сушіння за нормальних умов
Подрібнення
Щокова дробарка Pulverisette 1 із дисковим млином Pulverisette 13 premium line, FRITSCH
Щокова дробарка Pulverisette 1 із дисковим млином Pulverisette 13 classic line, FRITSCH
Щокова дробарка Pulverisette 1 model I із дисковим млином Pulverisette 13 classic line, FRITSCH
Щокова дробарка Pulverisette 1 model II з дисковим млином Pulverisette 13 classic line, FRITSCH
Дисковий млин Pulverisette 9, FRITSCH
Виділення фракції
Підготовка води
Дистилятори
Системи очищення води
Приготування витяжки
Лабораторні шейкери серій SHO та SHR, Daihan
Лабораторний орбітальний шейкер LS-211, LOIP
Шейкер із відкритою платформою MAXQ 2000 та 3000, Thermo Scientific
Миття та дезінфекція
Показники якості
Кислотність витяжки ґрунту
Визначення величини актуальної та потенційної (гідролітичної) кислотності потенціометричним методом
рН-метри
Роботизовані аналізатори серії SP2000
Визначення величини потенційної (обмінної) кислотності титриметричним методом
Визначення потенційної (обмінної) кислотності за допомогою автоматичних титраторів
Визначення потенційної (обмінної) кислотності за допомогою апаратів для титрування або титрувальних автоматичних бюреток
Визначення потенційної (обмінної) кислотності за допомогою набору лабораторного посуду
Загальний солевміст та електропровідність
Кондуктометри
Роботизовані аналізатори серії SР2000
Активність іонів
Азот (нітратна та амонійна форми)
Визначення азоту (нітратної та амонійної форми) спектрофотометричним методом
Спектрофотометри Ulab
Спектрофотометри OPTIZEN POP
Автоматичний проточний аналізатор San++
Фосфор
Визначення рухомого фосфору спектрофотометричним методом
Автоматичний проточний аналізатор San++
Азот лужногідролізований (за Корнфілдом)
Визначення лужногідролізованого азоту в ґрунті методом Корнфілда за допомогою термостата
Визначення лужногідролізованого азоту у ґрунті методом Корнфілда за допомогою термостату з охолодженням
Азот
Визначення азоту методом К’єльдаля
Визначення азоту методом Дюма
Аналізатори серії NDA, VELP
Аналізатор азоту за методом дюма primacs sn-100 від виробника Skalar
Калій
Полум'яний фотометр
Автоматичний проточний аналізатор San++
Кальцій та магній (обмінні)
Автоматичний титратор
Автоматичний проточний аналізатор San++
Гранулометричний склад
Вуглець
Аналізатор вуглецю Primacs ATC-100-IC-E, Skalar
Аналізатор вуглецю/азоту CN 802, Velp Scientifica
Органічна речовина (гумус) у ґрунті
Визначення органічної речовини (гумусу) у ґрунті оксидиметричним методом
Визначення гумусу в ґрунті оксидометричним методом із титрометричним завершенням
Визначення гумусу у грунті оксидометричним методом із спектрофотометричним завершенням
Визначення гумусу в ґрунті методом сухого спалювання (термічний метод)
Муфельні печі
Аналізатор вуглецю Primacs АТC100-IC-E, Skalar
Аналізатори вуглецю та азоту
Мікроскопічне дослідження ґрунту
Бінокулярний мікроскоп
Стереомікроскоп
Елементний склад і забруднення металами
Стійкі органічні забруднювачі
Визначення пестицидів
Визначення діоксинів
Радіонукліди
Нафтопродукти
Експрес-аналіз ґрунту в полі
Вологоміри
Вологомір ґрунту TDR 350, Spectrum Technologies
Вологомір ґрунту TDR 250 ECONOMY, Spectrum Technologies
Вологомір ґрунту TDR 150, Spectrum Technologies
Щільноміри
Щільномір ґрунту SC 900, Spectrum Technologies
Аналізатор ущільнення ґрунту, Spectrum Technologies
Молоко
Процеси
Відбір проб
Зважування проб
Вагове обладнання
Гирі
Зберігання та транспортування проб молока
Показники якості
Масова частка білку в молоці
Метод К’єльдаля (арбітражний метод)
Метод формольного титрування
Колориметричний метод
Рефрактрометричний метод
Аналізатори молока
Інфрачервоні аналізатори молока FOSS
Ультразвукові аналізатори молока Ekomilk
Густина молока
Ареометричний метод
Аналізатори молока
Інфрачервоні аналізатори молока FOSS
Ультразвукові аналізатори молока Ekomilk
Масова частка сухих речовин у молоці
Термогравіметричний метод
Аналізатори молока
Інфрачервоні аналізатори молока FOSS
Ультразвукові аналізатори молока Ekomilk
Кислотність молока
Визначення активної кислотності
Аналізатори молока
Інфрачервоні аналізатори молока FOSS
Ультразвукові аналізатори молока Ekomilk
Чистота молока
Точка замерзання молока
Кріоскопічний метод
Визначення точки замерзання молока за допомогою аналізаторів
Інфрачервоні аналізатори молока FOSS
Ультразвукові аналізатори молока Ekomilk
Масова частка жиру в молоці
Гравіметричний (метод Розе-Готліба)
Бутирометричний (метод Гербера, кислотний)
Визначення вмісту жиру за допомогою аналізаторів молока
Інфрачервоні аналізатори молока FOSS
Ультразвукові аналізатори молока Ekomilk
Вміст лактози
Спектроскопічний метод визначення лактози
Визначення вмісту лактози за допомогою аналізаторів молока
Інфрачервоні аналізатори молока FOSS
Ультразвукові аналізатори молока Ekomilk
ЕКСПРЕС-СИСТЕМА ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ СDR FOODLAB
Рефрактометричний метод визначення лактози
Мікробіологічні показники
Методи прискореної класичної мікробіології
Комплексні тест-системи
Імуноферментні системи визначення мікроорганізмів
IDEXX Water
Кількість соматичних клітин
Мікроскопічний метод
Використання приладів на базі проточної цитометрії
Віскозиметричний спосіб
Наявність речовин, які подовжують терміни зберігання молока
Питна сода
Аміак
Пероксид водню
Залишки антибіотиків
Хроматографічний метод
Імуноферментний метод
Експрес-тести
Інгібіторний метод
Вміст сечовини
Аналізатори молока
Експрес-система для визначення показників якості CDR FoodLab
Колориметричний метод
За допомогою тест-смужок
Вміст афлатоксину М1
Хроматографічний метод
Імуноферментний метод
Токсичні елементи (важкі метали)
Атомно-емісійна спектрометрія з індуктивно-зв’язаною плазмою
Атомно-адсорбційна спектрометрія
Інверсійно-вольтамперометричний метод
Вміст пестицидів
Фальсифікати
Визначення ефективності пастеризації
Хімічні методи
СDR FoodLab
Тест-смужки
Визначення рівня термообробки
Інтенсивність термообробки сухого молока
Методи визначення лактулози
Хроматографічний метод
Ферментативний метод
Термостійкість молока
Молочні продукти
Процеси
Зберігання та транспортування проб
Зважування проб
Вагове обладнання
Гирі
Відбір проб
Показники якості
Жир
Гравіметричний метод
Метод Гербера (кислотний або бутирометричний метод)
Визначення фізико-хімічних показників молочних продуктів за допомогою ІЧ-аналізаторів
Білок
Метод К’єльдаля
Визначення фізико-хімічних показників молочних продуктів за допомогою ІЧ-аналізаторів
Чистота
Насипна щільність
Розміри кристалів цукру
Зола
Гравіметричний метод із використанням муфельної печі
ВИЗНАЧЕННЯ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ ЗА ДОПОМОГОЮ ІЧ-АНАЛІЗАТОРІВ
В’язкість
Кухонна сіль
Метод титрування
CDR Foodlab
Кислотність
Визначення титрованої кислотності
Визначення активної кислотності
Визначення кислотності молочних продуктів за допомогою ІЧ-аналізаторів
Вільні жирні кислоти
Титриметричний метод
Експрес-визначення з CDR Foodlab®
Волога й сухі речовини
Термічний метод
Рефрактометричний метод
Визначення вологи й сухих речовин у молочних продуктах за допомогою ІЧ-аналізаторів
Перекисне число жиру
Спектрофотометричний метод
Експрес-визначення з CDR Foodlab
Лактоза
Спектрометричний метод
Поляриметричний метод
CDR Foodlab
Визначення лактози за допомогою ІЧ-аналізаторів
Густина
Ареометричний метод
Пікнометричний метод
Цукор
Титриметричні методи визначення вмісту цукрів
Поляриметричний метод
Бензойна й сорбінова кислоти
Натаміцин (Е325)
Жирно-кислотний склад
Лужна фосфатаза
Стеринова фракція та тригліцериди
Визначення тригліцеридів
Визначення стеринів
Борошно
Процеси
Відбір проб
Автоматичний відбір
Стаціонарний автоматичний пробовідбірник зерна
Рейковий автоматичний пробовідбірник зерна
Вагонний автоматичний пробовідбірник зерна
Ручний відбір
Пробовідбірники зерна алюмінієві зональні (багаторівневі)
Мішкові щупи для борошна
Ділення проб
Дільники проб
Апарат для змішування проб
Подрібнення проб
Лабораторний млин ЛЗМ-1
Млин SM-3C (з водяним охолодженням)
Млин KN 295 Knifetec, FOSS
Зважування проб
Вагове обладнання
Гирі
Контроль температури зберігання
Показники якості
Зараженість шкідниками, забрудненість і металодомішки
Крупність
Вологість
Сушильні шафи
Сушильна шафа СЕШ-3МУ
Сушильна шафа LabExpert
Сухожарові шафи Thermo Scientific Heratherm
Аналізатори вологості
Аналізатори вологості OHAUS
Аналізатор вологості ПЧМЦ (прилад Чижова)
Вологоміри зерна та борошна
Вологомір РМ-650 (з визначенням натури), КЕТТ
Вологомір РМ-450, КЕТТ
ІЧ-аналізатори
Аналізатор борошна й зерна SpectraStar™ XT-F, Unity Scientific
Потокові аналізатори для виробничих ліній
Білок
Аналізатор борошна й зерна SpectraStar™ XT-F, Unity Scientific
Визначення білка методом К’єльдаля
Клейковина
Система для визначення кількості та якості клейковини механічним методом
Набір для визначення кількості та якості клейковини ручним методом
Визначення деформації клейковини
Вимірювач деформації клейковини ВДК
Аналізатор борошна й зерна SpectraStar™ XT-F, Unity Scientific
Білизна (колір борошна)
Білизноміри
Білизномір борошна ВББ-1МК
Білизномір борошна БЕЛІЗ-1 (ЦУ ТЕП-II-6)
Аналізатор борошна й зерна SpectraStar™ XT-F, Unity Scientific
Зольність
Печі муфельні, Nabertherm
Аналізатор борошна й зерна SpectraStar™ XT-F, Unity Scientific
Число падіння
Реологічні властивості
Кислотність
Визначення істинної (активної) кислотності борошна потенціометричним методом
Визначення загальної кислотності борошна титриметричним методом
Мікотоксини
Імуноферментний аналіз (ІФА)
Високоефективна рідинна хроматографія (ВЕРХ)
Радіонукліди
Токсичні елементи
Пестициди
М'ясо та м'ясні продукти
Основні показники якості
Свіжість
Гістологічний метод визначення свіжості
Хімічні методи визначення свіжості м'яса
Фотометричний експрес-метод CDR Foodlab
Визначення перекисного числа титриметричним методом
Масова частка вологи, %
Термогравіметрія за 103 ± 2 °С
Аналізатор м’яса та м’ясних продуктів SpectraStar™ XT-R (Unity Scientific, США)
рН
Масова частка білка
Визначення масової частки білка в м’ясі та м’ясних продуктах методом К’єльдаля
Аналізатор м’яса та м’ясних продуктів SpectraStar™ XT-R (Unity Scientific, США)
Масова частка жиру
Метод Сокслета
Аналізатор м’яса та м’ясних продуктів SpectraStar™ XT-R (Unity Scientific, США)
Масова частка крохмалю
Масова частка солі
Алергени, антибіотики, мікотоксини
Текстура
Контроль газів у пакуванні
Контроль гігієни поверхні
Вологоміри зерна та борошна
Головна
Об'єкти дослідження
Борошно
Показники якості
Вологість
Вологоміри зерна та борошна
Вологомір РМ-650 (з визначенням натури), КЕТТ
Вологомір РМ-650 (з визначенням натури), КЕТТ
Прилад має вбудовані ваги для вимірювання натури, можливість зміщення градуювань в діапазоні ± 5,9%
Можливість підключення до принтера за допомогою порту RS232
Детальніше
Вологомір РМ-450, КЕТТ
Вологомір РМ-450, КЕТТ
Базова, найбільш популярна модель із набором калібрувань на всі основні культури
Для аналізу не потрібно розмелювання проби (як і для моделі РМ-650)
Детальніше
Button
Зворотній дзвінок