Млин KN 295 Knifetec, FOSS
Млин лабораторний knifetec 1095 foss

Призначений для швидкої підготовки до аналізу зразків із високою жирністю, вологістю і волокнистістю. Має опціональное охолодження камери.

Призначений для підготовки до аналізу зразків із високою жирністю, вологістю і волокнистістю, наприклад, олійних культур, готових харчових продуктів, м’ясних продуктів, фруктів, овочів, зерна, насіння та кормів.

Млин забезпечує швидку пробопідготовку.

Принцип роботи пристрою Knifetec добре відомий – проба подрібнюється ножем, що обертається із високою швидкістю. Проба завантажується в камеру подрібнення, у центрі якої знаходиться ніж.

Такий простий принцип роботи практично виключає втрату жиру з проби після подрібнення, а охолоджувальна дія води в камері подрібнення обмежує налипання проби на внутрішні стінки. Це також забезпечує однорідність подрібнюваної проби.

Переваги

  • Управління таймером
  • Збірна система з повністю знімними кришкою і роторним ножем для полегшення очищення
  • Опціональне охолодження камери зменшує адгезію зразку до стінки гомогенізатора

Технічні характеристики

Принцип подрібнення Роторний ніж
Час подрібнення 2–10 с
Швидкість подрібнення Лезо 16 000 об/хв.
Таймер Так
Охолодження водою Так
Розмір зразка Максимум 200 мл (30–200 мл)
Вас також може зацікавити