Блог АПК № 1. Починаємо!

Блог АПК № 1. Починаємо!

Партнери, друзі, вітаю!

Мене звати Ірина Кіріна, я куратор галузевих експертів ХЛР.

Сьогодні на apk.hlr.ua велика прем’єра: разом із моїми колегами ми запускаємо блог, де будемо ділитися з Вами власним досвідом, знаннями, лайфхаками для контролю якості в АПК, яких Ви точно не знайдете більше ніде в Мережі.

Ми знаємося на тому, що робимо, ми впевнені в тому, що радимо, а тому будемо говорити від першої особи. Тож пропоную познайомитися ближче.

Я працюю в ХЛР понад шість років. Цікавий факт: завдяки попередній роботі на нафтопереробному підприємстві можу «на око» розрізнити, наскільки якісні добавки використали для виробництва палив. Для АПК в пригоді стануть інші мої скіли: диплом магістра з хімії, п’ять років роботи в дослідному центрі, аспірантура за напрямом «Хімічні технології та інженерія» в Національному університеті «Львівська політехніка». Та головне – знання всієї нормативної бази щодо контролю якості на підприємствах харчової та аграрної промисловості не тільки в Україні, а й за її межами (ЄС, США тощо). Повз мене не «проскочить» жодне оновлення ДСТУ і регламентів, жодна нова нормативна вимога до продукції. Моя рубрика в блозі – «Контроль і порядок».

Євгеній Іваницький – експерт галузевої групи «Агро». Молодий талант ХЛР! Але й серед доросліших фахівців важко знайти людину, що краще за нього знається на рослинництві, агрохімії, ґрунтознавстві. За освітою агроном, закінчив Національний університет біоресурсів і природокористування України. Сьогодні Євгеній продовжує дослідження в аспірантурі з оптимізації живлення пшениці озимої. Що робить Женя у вільний час? Розмножує реліктові хвойні дерева – оті велетенські секвої з Каліфорнії. У блозі він вестиме «Щоденник агронома».

Євген Денисенко – експерт галузевої групи «Харчова промисловість». Раніше працював завідувачем лабораторії, тож писатиме «Нотатки завлаба». Євген – бібліофіл, любитель книжок хімічно-прикладної тематики, які колекціонує. Людина з величезним досвідом і трьома вищими освітами за спеціалізаціями: інформатика, якість, стандартизація та сертифікація, хімія.

У блозі АПК ми з іншими фахівцями ХЛР будемо міксувати теоретичні знання і практичні навички, щоби давати Вам дійсно актуальну інформацію, ділитися новинами галузі.

Слідкуйте за оновленням – починаємо!

Ірина Кіріна

Керівник відділу галузевих експертів компанії ХЛР

зв'язатись з експертом

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
75.75%
Корисно 12 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар