Інтенсивність термообробки сухого молока
Визначення інтенсивності термообробки сухого молока
Інтенсивність термообробки сухого молока

Використовується для визначення рівня температурної обробки сухого молока за показниками денатурації сироваткових білків у процесі його виготовлення. Із підвищенням температури кількість денатурованих білків збільшується. ДСТУ ISO 11814:2005 Молоко сухе. Оцінювання інтенсивності термооброблення методом високоефективної рідинної хроматографії.

Методи визначення лактулози
Методи визначення лактулози
Методи визначення лактулози

Визначення лактулози – основний метод визначення рівня температурного оброблення стерилізованого та ультрапастеризованого молока, оскільки лактулоза утворюється у молоці лише при високотемпературній обробці. ДСТУ ISO 11285:2004/IDF 175:2012 Молоко. Визначання вмісту лактулози ферментативним методом; ДСТУ ISO 11868:2004 Молоко термічно оброблене. Визначання вмісту лактулози методом високоефективної рідинної хроматографії.

Вас також може зацікавити