Відбір проб
Відбір проб

Процес відбору проби молока регламентується ДСТУ ISO 707:2002 Молоко та молочні продукти. Настанови з відбирання проб. Від правильного відбору середньої проби залежить точність визначення складових молока та його основних фізико-хімічних властивостей, а відповідно, і його ґатунок.

Зберігання та транспортування проб молока
Зберігання та транспортування проб молока

Зберігають та транспортують проби в тому стані, у якому вони знаходилися в момент відбирання. Важливо, щоб контейнери, у яких зберігається проба, не викликали в ній якісних змін упродовж усього часу зберігання та унеможливлювали вплив шкідливих умов.

Зважування проб
Зважування проб

Одним із найбільш важливих етапів проведення лабораторного дослідження будь-якого продукту є точність визначення початкової маси проби і продуктів, отриманих в результаті аналізу. Тому лабораторні ваги є найбільш необхідним лабораторним обладнанням.

Вас також може зацікавити