Аналізатор борошна й зерна SpectraStar™ XT-F, Unity Scientific
Аналізатор борошна й зерна SpectraStar™ XT-F, Unity Scientific

Інфрачервоні (БІЧ-) аналізатори серії SpectraStar XT дозволяють швидко й точно проаналізувати зерно та продукти його перероблення за основними показниками якості – вологість, протеїн, зола, клейковина, білизна тощо. Тривалість аналізу одночасно на всі показники становить від 45 секунд.

Визначення білка методом К’єльдаля
Визначення білка методом К’єльдаля

Класичний спосіб визначення білка в сировині та готових харчових продуктах – метод К’єльдаля, який є арбітражним методом визначення білка. Метод включає в себе кілька основних етапів: пробопідготовку, мінералізацію, дистиляцію і титрування. Щоб звести до мінімуму людський фактор, прискорити методику і підвищити її безпеку, провідні виробники розробили спеціалізовані комплекти обладнання для аналізу за методом К’єльдаля.