facebook
Титриметричний метод
Титриметричний метод
Титриметричний метод

ДСТУ ISO 1740:2005 «Жир молочний та масло. Визначення кислотності жиру».
Метод є контрольним на території України.
Титрування із фіксацією за зміною кольору індикатора можна здійснювати методом ручного титрування за допомогою бюретки, або автоматично за допомогою титратора.

Експрес-визначення з CDR Foodlab®
Експрес-визначення з CDR Foodlab®
Експрес-визначення з CDR Foodlab®

Аналізатор дає змогу одночасно визначати вміст вільних жирних кислот, лужну фосфатазу, лактозу, пероксидазу, перекис водню, хлориди, аміак, L-молочну кислоту, молочний азот сечовини.
Час аналізу – 10 хвилин. Повна панель аналізу, поставляється вже налаштованою. Можна здійснювати до 16 визначень одночасно, а також проводити аналізи однієї проби.
Аксесуари – інтегрований принтер. Повні підключення (LAN/USB-зчитувач штрих-коду / QR-коду, Bluetooth).