ДСТУ ISO 1740:2005 «Жир молочний та масло. Визначення кислотності жиру».
Метод є контрольним на території України.
Титрування із фіксацією за зміною кольору індикатора можна здійснювати методом ручного титрування за допомогою бюретки, або автоматично за допомогою титратора.
Аналізатор дає змогу одночасно визначати вміст вільних жирних кислот, лужну фосфатазу, лактозу, пероксидазу, перекис водню, хлориди, аміак, L-молочну кислоту, молочний азот сечовини.
Час аналізу – 10 хвилин. Повна панель аналізу, поставляється вже налаштованою. Можна здійснювати до 16 визначень одночасно, а також проводити аналізи однієї проби.
Аксесуари – інтегрований принтер. Повні підключення (LAN/USB-зчитувач штрих-коду / QR-коду, Bluetooth).