Універсальний аналізатор молочних продуктів DairySpec FT
Універсальний аналізатор молочних продуктів DairySpec FT
Універсальний аналізатор молочних продуктів DairySpec FT

DairySpec FT від Bentley Instruments – це аналізатор молока та рідких (напіврідких) молочних продуктів, який дозволяє прискорити час проведення дослідження і підвищити його точність. В основі роботи – Фур’є інфрачервона спектроскопія. DairySpec FT відповідає вимогам ISO 9622|IDF 141:2013, AOAC та ICAR для аналізу компонентів молока.

Експрес-система для визначення показників якості CDR FoodLab
Визначення вмісту сечовини в молоці за допомогою CDR FoodLab
Експрес-система для визначення показників якості CDR FoodLab

CDR FoodLab – система аналітичних тестів для визначення показників якості і безпечності молока і молочних продуктів. Має високу кореляцію із арбітражними методами.

Колориметричний метод
Колориметричний метод визначення вмісту сечовини в молоці
Колориметричний метод

ГОСТ Р 55282-2012 Молоко сырое. Колориметрический метод определения содержания мочевины – в Україні не регламентується. Проте це метод, який тривалий час використовувався на підприємствах молочної галузі України для контролю вмісту сечовини.

За допомогою тест-смужок
Визначення вмісту сечовини за допомогою тест-смужок
За допомогою тест-смужок

За допомогою тест-смужок проводять швидке визначення показників як в умовах лабораторії, так і у «польових» умовах. Завдяки цьому тест-смужки є незамінним інструментом на молокоприймальних пунктах.

Вас також може зацікавити