Визначення активної кислотності
Визначення активної кислотності

Активна кислотність зумовлена іонами водню, які утворюються при дисоціації кислот і кислих солей молока. Концентрація іонів водню в біологічних об’єктах, у тому числі в молоці, є низькою, і її позначають в одиницях рН: молоко в середньому має рН=6,7 (6,6–6,8). ДСТУ 8550:2015 Молоко та молочні продукти. Вимірювання pH потенціометричним методом

Аналізатори молока
Аналізатори молока

Визначення показників молока за допомогою аналізаторів дозволяє скоротити час дослідження та кошти на придбання необхідної реагентики (ДСТУ ISO 9622:2013 Молоко незбиране. Визначення вмісту молочного жиру, білка та лактози. Настанова з експлуатації вимірювальних приладів для роботи в середній частині інфрачервоного спектра випромінення; ДСТУ 7057:2009 Молоко коров’яче сире. Визначення густини, масової частки жиру, білка, сухої речовини та лактози ультразвуковим методом).

Вас також може зацікавити