Новини
Статті
Блог
Сайти
hlr.ua
industry.hlr.ua
shop.hlr.ua
+380 (67) 225 80 96
+380 (67) 225 80 96
+380 (66) 338 13 53
+380 (67) 218 71 98
info@apk.hlr.ua
Укр
Рус
Об'єкти дослідження
Об'єкти дослідження
Про компанію
Спеціальні пропозиції
Лабораторні меблі
Сервіс
Методична підтримка
Витратні матеріали
Калібрувальна лабораторія
Автоматизація підприємств
Каталоги
Новини
Статті
Блог
Сайти
hlr.ua
industry.hlr.ua
shop.hlr.ua
Укр
Рус
Назад
Зернові культури
Процеси, необхідні для дослідження зернових культур
Відбір проб
Автоматичний відбір проб зернових культур
Стаціонарний автоматичний пробовідбірник зерна
Рейковий автоматичний пробовідбірник зерна
Вагонний автоматичний пробовідбірник зерна INOGET
Ручний відбір проб зернових культур
Ділення проб
Дільники проб зерна
Апарат для змішування проб зерна
Подрібнення проб
Лабораторні млини серії HC
Лабораторний млин зерна ЛЗМ-1
Млин SM-3C (з водяним охолодженням) для зерна
Зважування проб
Вагове обладнання для зерна
Гирі для зважування проб зерна
Контроль температури зберігання
Показники якості зерна
Засміченість, зараженість шкідниками
Традиційний спосіб
Автоматизований спосіб з Insectomat 5K
Натура
Пурки для визначення натури зерна
Пурка літрова ПХ-2
Лабораторна пурка ПХ-3
Інфрачервоні аналізатори цільного зерна AgriCheck для аналізу натури
Вологомір зерна КЕТТ РМ-650
Склоподібність
Вологість
Сушильні шафи для зерна
Сушильна шафа СЕШ-3МУ для сушіння зерна
Сушильна шафа LabExpert для зерна
Сухожарові шафи Thermo Scientific Heratherm для зерна
Аналізатори вологості зерна
Аналізатори вологості зерна OHAUS
Аналізатор вологості ПЧМЦ (прилад Чижова) для зерна
Вологоміри зерна
Вологомір зерна РМ-650 (з визначенням натури), КЕТТ
Вологомір зерна РМ-450, КЕТТ
ІЧ-аналізатори для контролю рівня вологості в зерні
Інфрачервоні аналізатори цільного зерна AgriCheck для контролю рівня вологи
Портативний ІЧ-аналізатор цільного зерна IAS 3120, Intelligent Analysis Service для контролю рівня вологості
Потокові аналізатори зерна для виробничих ліній
Білок
ІЧ-аналізатори
Портативний ІЧ-аналізатор цільного зерна IAS 3120, Intelligent Analysis Service для контролю рівня білка
Потокові аналізатори для виробничих ліній
Інфрачервоні аналізатори цільного зерна AgriCheck для контролю рівня білка
Визначення білка в зерні методом К’єльдаля
Визначення білка методом Дюма
Аналізатори серії NDA, VELP для визначення білка в зернових культурах
Аналізатор Primacs SNC-100, Skalar
Олійність
Визначення жиру методом екстракції
ІЧ-аналізатори
Інфрачервоні аналізатори цільного зерна AgriCheck для контролю рівня жиру
Портативний ІЧ-аналізатор цільного зерна IAS 3120, Intelligent Analysis Service для контролю рівня жиру
Клітковина
Зольність
Клейковина
Система для визначення кількості і якості клейковини в зерні механічним методом
Набір для визначення кількості і якості клейковини ручним методом
ІЧ-аналізатори
Портативний ІЧ-аналізатор цільного зерна IAS 3120, Intelligent Analysis Service для контролю якості клейковини
Інфрачервоні аналізатори цільного зерна AgriCheck для контролю рівня клейковини
Мікотоксини
Імуноферментний аналіз (ІФА)
Високоефективна рідинна хроматографія (ВЕРХ) зерна
ГМО
Універсальні тест-смужки для виявлення ГМО
Імуноферментний аналіз (ІФА)
ПЛР-діагностика
Сажка
Радіонукліди
Токсичні елементи
Пестициди
Олійні культури
Процеси
Відбір проб
Автоматичний відбір
Стаціонарний автоматичний пробовідбірник
Рейковий автоматичний пробовідбірник
Вагонний автоматичний пробовідбірник
Ручний відбір проб олійних культур
Ділення проб
Дільники проб
Апарат для змішування проб
Пресування
Прес автоматичний
Прес ручний
Подрібнення проб
Лабораторні млини серії HC
Млин SM-3C (з водяним охолодженням)
Контроль температури зберігання
Зважування проб
Вагове обладнання
Гирі
Показники якості олійних культур
Сміттєва і олійна домішка, зараженість
Натура
Пурки
Пурка літрова ПХ-2
Пурка ПХ-3
ІЧ-аналізатори
Інфрачервоні аналізатори цільного зерна AgriCheck для аналізу натури в олійних культурах
Вологомір зерна КЕТТ РМ-650
Вологість
Сушильні шафи
Сушильна шафа СЕШ-3МУ
Сушильна шафа LabExpert
Сухожарові шафи Thermo Scientific Heratherm
Аналізатори вологості
Аналізатори вологості OHAUS
Вологоміри зерна
Вологомір зерна РМ-650 (з визначенням натури), КЕТТ
Вологомір зерна РМ-450, КЕТТ
ІЧ-аналізатори
Інфрачервоні аналізатори цільного зерна AgriCheck для контролю рівня вологості в олійних культурах
Портативний ІЧ-аналізатор цільного зерна IAS 3120, Intelligent Analysis Service для контролю рівня вологості в олійних культурах
Потокові аналізатори для виробничих ліній
Білок
ІЧ-аналізатори
Інфрачервоні аналізатори цільного зерна AgriCheck
Портативний ІЧ-аналізатор цільного зерна IAS 3120, Intelligent Analysis Service для контролю рівня білка в олійних культурах
Потокові аналізатори для виробничих ліній
Визначення білка методом К’єльдаля
Визначення білка методом Дюма
Аналізатори серії NDA, VELP
Аналізатор Primacs SNC-100, Skalar
Жир (олійність)
Визначення жиру методом імпульсної ЯМР-спектроскопії
Визначення жиру методом екстракції
ІЧ-аналізатори
Інфрачервоні аналізатори цільного зерна AgriCheck для контролю рівня жиру в олійних культурах
Портативний ІЧ-аналізатор цільного зерна IAS 3120, Intelligent Analysis Service для контролю рівня жиру в олійних культурах
Кислотне число, кислотність
Автоматичні титратори
Експрес-система для визначення показників якості рослинних олій і жирів CDR FoodLab®
Олеїнова кислота
ГМО
Універсальні тест-смужки для виявлення ГМО
Імуноферментний аналіз (ІФА)
ПЛР-діагностика
Мікотоксини
Імуноферментний аналіз (ІФА)
Радіонукліди
Токсичні елементи
Пестициди
Глюкозинолати
Комбікорм
Процеси
Відбір проб
Автоматичний відбір
Стаціонарний автоматичний пробовідбірник
Рейковий автоматичний пробовідбірник
Вагонний автоматичний пробовідбірник
Ручний відбір
Ділення проб
Дільники проб
Апарат для змішування проб
Подрібнення проб
Лабораторні млини серії HC
Лабораторний млин ЛЗМ-1
Млин SM-3C (з водяним охолодженням)
Зважування проб
Вагове обладнання
Гирі
Контроль температури зберігання
Показники якості комбікормів
Вологість
Сушильні шафи
Сушильна шафа СЕШ-3МУ
Сушильна шафа LabExpert
Сухожарові шафи Thermo Scientific Heratherm
Аналізатори вологості
ІЧ-аналізатори для контролю рівня вологості в комбікормі
Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar ХТ, Unity Scientific
Потокові аналізатори комбікорму для виробничих ліній
Білок
Визначення білка методом К’єльдаля
Визначення білка методом Дюма
Аналізатори серії NDA, VELP
Аналізатор Primacs SNC-100, Skalar
Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar ХТ, Unity Scientific
Жир (олійність)
Визначення жиру методом імпульсної ЯМР-спектроскопії
Визначення жиру методом екстракції
Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar ХТ, Unity Scientific
Клітковина
Визначення вмісту клітковини методом екстракції
Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar ХТ, Unity Scientific
Крохмаль
Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar XT, Unity Scientific
Визначення крохмалю поляриметричним методом
Визначення крохмалю ферментативним методом
Зольність
Визначення зольності ваговим методом
Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar ХТ, Unity Scientific
Фосфор
Визначення фосфору фотометричним методом
Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar ХТ, Unity Scientific для визначення фосфору
Кислотність, кальцій і вміст солі (NaCl)
Активність уреази
Загальна токсичність кормів
Крихкість гранул
Тестери крихкості серії PTF, Pharmatest
Тестери крихкості серії HOLMEN, TEKPRO
Міцність гранул
Радіонукліди
Пестициди
Амінокислотний аналіз комбікормів
Мікотоксини
Імуноферментний аналіз (ІФА)
Високоефективна рідинна хроматографія (ВЕРХ)
Вітаміни
Важкі метали
Олії та жири
Процеси, необхідні для дослідження олії і жирів
Відбір проб
Пробовідбірник донний
Пробовідбірник зональний для олій
Пробовідбірник «ВіскоСамплер» (ViscoSampler)
«Ліквид КапСамплер»
Зважування проб
Вагове обладнання
Гирі
Показники якості рослинної олії
Жир (шрот, макуха)
Визначення жиру методом імпульсної ЯМР-спектроскопії
Визначення жиру методом екстракції
Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar ХТ, Unity Scientific
Білок (шрот, макуха)
Визначення білка методом К’єльдаля
Визначення білка методом Дюма
Аналізатори серії NDA, VELP
Аналізатор Primacs SNC-100, Skalar
Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar ХТ, Unity Scientific
Клітковина (шрот, макуха)
Визначення вмісту клітковини методом екстракції
Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar ХТ, Unity Scientific
Кислотне число
Визначення кислотного числа титриметричним методом
Визначення кислотного числа методом спектроскопії в ближньому ІЧ-діапазоні
Експрес-система для визначення показників якості рослинних олій і жирів CDR FOODLAB®
Перекисне число
Визначення перекисного числа олії титриметричним методом
Визначення перекисного числа методом спектроскопії в ближньому ІЧ-діапазоні
Експрес-система для визначення показників якості рослинних олій і жирів CDR FOODLAB®
Анізидинове число
Визначення анізидинового числа фотометричним методом
Експрес-система для визначення показників якості рослинних олій і жирів CDR FOODLAB®
Визначення анізидинового числа методом спектроскопії в ближньому ІЧ-діапазоні
Олеїнова кислота
Фосфоровмісні речовини (фосфоліпіди)
Визначення фосфоровмісних речовин колориметричним методом
Аналізатори харчових продуктів та сировини SpectraStar XT, Unity Scientific
Колірність
Визначення колірного числа олій за шкалою стандартних розчинів йоду
Визначення колірності рослинних олій колориметричним методом
Йодне число
Визначення йодного числа титриметричним методом
Експрес-система для визначення показників якості рослинних олій і жирів CDR FOODLAB®
Вологість
Визначення вологи та летких речовин методом висушування
Сушильні шафи
Аналізатори вологості
Визначення власне вологи методом титрування по Карлу Фішеру
Визначення вологи методом спектроскопії у ближньому ІЧ-діапазоні
В'язкість олії
Температура спалаху
Ручний апарат для визначення температури спалаху в закритому тиглі
Автоматичні апарати для визначення температури спалаху в закритому тиглі
Автоматичні апарати для визначення температури спалаху в закритому тиглі РМ-93
Автоматичні апарати для визначення температури спалаху в закритому тиглі Herzog OptiFlash
Окислювальна стабільність
Жирнокислотний склад
Контроль гігієни поверхонь та рідин
Насіння
Процеси
Відбір проб
Автоматичний відбір
Стаціонарний автоматичний пробовідбірник
Рейковий автоматичний пробовідбірник
Вагонний автоматичний пробовідбірник
Ручний відбір
Ділення проб
Зважування проб
Вагове обладнання
Гирі
Контроль температури зберігання
Показники якості насіння
Визначення чистоти і відходу насіння
Заселеність шкідниками
Волога
Сушильні шафи
Сушильна шафа LabExpert
Сухожарові шафи Thermo Scientific Heratherm
ІЧ-аналізатори для контролю рівня вологості в насінні
Інфрачервоні аналізатори цільного зерна AgriCheck для контролю рівня вологи
Потокові аналізатори насіння для виробничих ліній
Аналізатори вологості
Вологоміри для насіння
Вологомір РМ-450, КЕТТ
Вологомір РМ-650 (з визначенням натури), КЕТТ
Схожість та енергія проростання
Маса тисячі насінин
Фітопатогени
Визначення фітопатогенів біологічним методом
Визначення фітопатогенів методом ІФА
Визначення фітопатогенів методом ПЛР
ГМО
Універсальні тест-смужки для виявлення ГМО
Імуноферментний аналіз (ІФА)
ПЛР-діагностика
Сортова та генетична чистота
Ґрунт
Процеси, необхідні для дослідження ґрунту
Пробовідбір
Пробовідбірники для різних типів ґрунтів, Burkle
Пробовідбірники для ґрунту універсальні
Зважування
Вагове обладнання
Гирі для зважування проб ґрунту
Сушіння
Сушіння в сушильних шафах
Сушильна шафа LabExpert
Сухожарові шафи Thermo Scientific Heratherm
Сушіння за нормальних умов
Подрібнення
Щокова дробарка Pulverisette 1 із дисковим млином Pulverisette 13 premium line, FRITSCH
Щокова дробарка Pulverisette 1 із дисковим млином Pulverisette 13 classic line, FRITSCH
Щокова дробарка Pulverisette 1 model I із дисковим млином Pulverisette 13 classic line, FRITSCH
Щокова дробарка Pulverisette 1 model II з дисковим млином Pulverisette 13 classic line, FRITSCH
Дисковий млин Pulverisette 9, FRITSCH
Виділення фракції
Підготовка води
Дистилятори
Системи очищення води
Приготування витяжки
Лабораторні шейкери серій SHO та SHR, Daihan
Лабораторний орбітальний шейкер LS-211, LOIP
Шейкер із відкритою платформою MAXQ 2000 та 3000, Thermo Scientific
Миття та дезінфекція
Показники якості ґрунту
Кислотність витяжки ґрунту
Визначення величини актуальної та потенційної (гідролітичної) кислотності потенціометричним методом
рН-метри
Роботизовані аналізатори серії SP2000
Визначення величини потенційної (обмінної) кислотності титриметричним методом
Визначення потенційної (обмінної) кислотності за допомогою автоматичних титраторів
Визначення потенційної (обмінної) кислотності за допомогою апаратів для титрування або титрувальних автоматичних бюреток
Визначення потенційної (обмінної) кислотності за допомогою набору лабораторного посуду
Загальний солевміст та електропровідність
Кондуктометри
Роботизовані аналізатори серії SР2000
Активність іонів
Азот (нітратна та амонійна форми)
Визначення азоту (нітратної та амонійної форми) спектрофотометричним методом
Спектрофотометри Ulab
Спектрофотометри OPTIZEN POP
Автоматичний проточний аналізатор San++
Фосфор
Визначення рухомого фосфору спектрофотометричним методом
Автоматичний проточний аналізатор San++
Азот лужногідролізований (за Корнфілдом)
Визначення лужногідролізованого азоту в ґрунті методом Корнфілда за допомогою термостата
Визначення лужногідролізованого азоту у ґрунті методом Корнфілда за допомогою термостату з охолодженням
Азот
Визначення азоту методом К’єльдаля
Визначення азоту методом Дюма
Аналізатори серії NDA, VELP для визначення азоту в ґрунті
Аналізатор азоту за методом дюма primacs sn-100 від виробника Skalar
Калій
Полум'яний фотометр
Автоматичний проточний аналізатор San++
Кальцій та магній (обмінні)
Автоматичний титратор
Автоматичний проточний аналізатор San++
Гранулометричний склад
Вуглець
Аналізатор вуглецю Primacs ATC-100-IC-E, Skalar
Аналізатор вуглецю/азоту CN 802, Velp Scientifica
Органічна речовина (гумус) у ґрунті
Визначення органічної речовини (гумусу) у ґрунті оксидиметричним методом
Визначення гумусу в ґрунті оксидометричним методом із титрометричним завершенням
Визначення гумусу у грунті оксидометричним методом із спектрофотометричним завершенням
Визначення гумусу в ґрунті методом сухого спалювання (термічний метод)
Муфельні печі
Аналізатор вуглецю Primacs АТC100-IC-E, Skalar
Аналізатори вуглецю та азоту
Мікроскопічне дослідження ґрунту
Бінокулярний мікроскоп
Стереомікроскоп
Елементний склад і забруднення металами
Стійкі органічні забруднювачі
Визначення пестицидів
Визначення діоксинів
Радіонукліди
Нафтопродукти
Експрес-аналіз ґрунту в полі
Вологоміри ґрунту
Вологомір ґрунту TDR 350, Spectrum Technologies
Вологомір ґрунту TDR 250 ECONOMY, Spectrum Technologies
Вологомір ґрунту TDR 150, Spectrum Technologies
Щільноміри
Щільномір ґрунту SC 900, Spectrum Technologies
Аналізатор ущільнення ґрунту, Spectrum Technologies
Молоко
Процеси, необхідні для дослідження молока
Відбір проб
Зважування проб молока
Вагове обладнання для проб молока
Гирі для зважування проб молока
Зберігання та транспортування проб молока
Показники якості молока
Масова частка сухих речовин у молоці
Термогравіметричний метод
Аналізатори молока
Ультразвукові аналізатори молока Ekomilk для контролю масової частки сухих речовин
Густина молока
Ареометричний метод
Аналізатори молока
Ультразвукові аналізатори молока Ekomilk для контролю густини
Універсальний аналізатор молочних продуктів DairySpec FT
Кислотність молока
Визначення активної кислотності молока
Аналізатори молока
Ультразвукові аналізатори молока Ekomilk для контролю кислотності
Универсальный анализатор молочных продуктов DairySpec FT
Чистота молока
Точка замерзання молока
Кріоскопічний метод
Визначення точки замерзання молока за допомогою аналізаторів
Ультразвукові аналізатори молока Ekomilk для визначення точки замерзання
Універсальний аналізатор молочних продуктів DairySpec FT
Масова частка жиру в молоці
Гравіметричний (метод Розе-Готліба)
Бутирометричний (метод Гербера, кислотний)
Визначення вмісту жиру за допомогою аналізаторів молока
Ультразвукові аналізатори молока Ekomilk для контролю масової частки жиру
Універсальний аналізатор молочних продуктів DairySpec FT
Масова частка білку в молоці
Метод К’єльдаля (арбітражний метод)
Метод формольного титрування
Колориметричний метод
Рефрактрометричний метод
Аналізатори молока
Ультразвукові аналізатори молока Ekomilk для контролю масової частки білка
Універсальний аналізатор молочних продуктів DairySpec FT
Вміст лактози
Спектроскопічний метод визначення лактози
Визначення вмісту лактози за допомогою аналізаторів молока
Ультразвукові аналізатори молока Ekomilk для контролю вмісту лактози
Універсальний аналізатор молочних продуктів DairySpec FT
Експрес-система для визначення показників якості СDR FOODLAB — аналіз лактози в молоці
Рефрактометричний метод визначення лактози
Мікробіологічні показники
Методи прискореної класичної мікробіології
Комплексні тест-системи
Імуноферментні системи визначення мікроорганізмів
IDEXX Water
Кількість соматичних клітин
Мікроскопічний метод
Віскозиметричний спосіб
Метод проточної цитометрії
Наявність речовин, які подовжують терміни зберігання молока
Питна сода
Аміак
Пероксид водню
Залишки антибіотиків
Хроматографічний метод
Імуноферментний метод
Експрес-тести
Інгібіторний метод
Вміст сечовини
Універсальний аналізатор молочних продуктів DairySpec FT
Експрес-система для визначення показників якості CDR FoodLab
Колориметричний метод
За допомогою тест-смужок
Вміст афлатоксину М1
Хроматографічний метод
Імуноферментний метод
Токсичні елементи (важкі метали)
Атомно-емісійна спектрометрія з індуктивно-зв’язаною плазмою
Атомно-адсорбційна спектрометрія
Вміст пестицидів
Фальсифікати
Визначення ефективності пастеризації
Хімічні методи
СDR FoodLab
Тест-смужки
Визначення рівня термообробки
Інтенсивність термообробки сухого молока
Методи визначення лактулози
Хроматографічний метод
Ферментативний метод
Термостійкість молока
Молочні продукти
Процеси, необхідні для дослідження молочних продуктів
Зберігання та транспортування проб
Зважування проб
Вагове обладнання
Гирі
Відбір проб
Показники якості молочних продуктів
Жир
Гравіметричний метод
Метод Гербера (кислотний або бутирометричний метод)
Визначення фізико-хімічних показників молочних продуктів за допомогою ІЧ-аналізаторів (аналіз жиру)
Білок
Метод К’єльдаля
Визначення фізико-хімічних показників молочних продуктів за допомогою ІЧ-аналізаторів (аналіз білка)
Чистота
Насипна щільність
Розміри кристалів цукру
Зола
Гравіметричний метод із використанням муфельної печі
Визначення фізико-хімічних показників молочних продуктів за допомогою ІЧ-аналізаторів
В’язкість
Кухонна сіль
Метод титрування
CDR Foodlab
Кислотність
Визначення титрованої кислотності
Визначення активної кислотності
Визначення кислотності молочних продуктів за допомогою ІЧ-аналізаторів
Вільні жирні кислоти
Титриметричний метод
Експрес-визначення з CDR Foodlab®
Волога й сухі речовини
Термічний метод
Рефрактометричний метод
Визначення вологи й сухих речовин у молочних продуктах за допомогою ІЧ-аналізаторів
Перекисне число жиру
Спектрофотометричний метод
Експрес-визначення з CDR Foodlab
Лактоза
Спектрометричний метод
Поляриметричний метод
CDR Foodlab
Визначення лактози за допомогою ІЧ-аналізаторів
Густина
Ареометричний метод
Пікнометричний метод
Цукор
Титриметричні методи визначення вмісту цукрів
Поляриметричний метод
Бензойна й сорбінова кислоти
Натаміцин (Е325)
Жирно-кислотний склад
Лужна фосфатаза
Стеринова фракція та тригліцериди
Визначення тригліцеридів
Визначення стеринів
Борошно
Процеси, необхідні для дослідження борошна
Відбір проб
Автоматичний відбір проб борошна
Стаціонарний автоматичний пробовідбірник зерна для дослідження борошна
Рейковий автоматичний пробовідбірник зерна для дослідження борошна
Вагонний автоматичний пробовідбірник зерна (дослідження борошна)
Ручний відбір проб борошна
Пробовідбірники зерна алюмінієві зональні (багаторівневі)
Мішкові щупи для борошна
Ділення проб
Дільники проб борошна
Апарат для змішування проб борошна
Подрібнення проб
Лабораторні млини серії HC
Лабораторний млин ЛЗМ-1
Млин SM-3C (з водяним охолодженням) для борошна
Зважування проб
Вагове обладнання для проб борошна
Гирі для зважування проб борошна
Контроль температури зберігання
Показники якості борошна
Зараженість шкідниками, забрудненість і металодомішки
Крупність
Вологість
Сушильні для борошна
Сушильна шафа СЕШ-3МУ для просушування борошна
Сушильна шафа LabExpert для борошна
Сухожарові шафи Thermo Scientific Heratherm для борошна
Аналізатори вологості борошна
Аналізатори вологості борошна OHAUS
Аналізатор вологості ПЧМЦ (прилад Чижова) для борошна
ІЧ-аналізатори для контролю рівня вологості в борошні
Аналізатор борошна й зерна SpectraStar™ XT-F, Unity Scientific для визначення вологості
Потокові аналізатори борошна для виробничих ліній
Білок
Аналізатор борошна й зерна SpectraStar™ XT-F, Unity Scientific для визначення білка
Визначення білка в борошні методом К’єльдаля
Клейковина
Система для визначення кількості та якості клейковини в борошні механічним методом
Набір для визначення кількості та якості клейковини в борошні ручним методом
Визначення деформації клейковини
Вимірювач деформації клейковини ВДК
Аналізатор борошна й зерна SpectraStar™ XT-F, Unity Scientific для визначення деформації клейковини в борошні
Білизна (колір борошна)
Білизноміри
Білизномір борошна ВББ-1МК
Білизномір борошна БЕЛІЗ-1 (ЦУ ТЕП-II-6)
Аналізатор борошна й зерна SpectraStar™ XT-F, Unity Scientific для визначення білизни борошна
Зольність
Печі муфельні, Nabertherm
Аналізатор борошна й зерна SpectraStar™ XT-F, Unity Scientific для визначення зольності
Реологічні властивості
Кислотність
Визначення істинної (активної) кислотності борошна потенціометричним методом
Визначення загальної кислотності борошна титриметричним методом
Мікотоксини
Імуноферментний аналіз (ІФА) борошна
Високоефективна рідинна хроматографія (ВЕРХ) борошна
Радіонукліди
Токсичні елементи
Пестициди
Мед
Основні показники
Активність ферментів
Антибіотики
Відбір проб
Вуглеводний склад
ГМФ
Електропровідність
Кислотність
Колір
Вологість
Пилковий аналіз
Падь
М'ясо та м'ясні продукти
Основні показники якості
Свіжість
Гістологічний метод визначення свіжості
Хімічні методи визначення свіжості м'яса
Фотометричний експрес-метод CDR Foodlab
Визначення перекисного числа в м'ясі титриметричним методом
Масова частка вологи, %
Термогравіметрія за 103 ± 2 °С
Аналізатор м’яса та м’ясних продуктів SpectraStar™ XT-R (Unity Scientific, США) для аналізу частки вологи
рН
Масова частка білка
Визначення масової частки білка в м’ясі та м’ясних продуктах методом К’єльдаля
Аналізатор м’яса та м’ясних продуктів SpectraStar™ XT-R (Unity Scientific, США) для аналізу частки білка
Масова частка жиру
Метод Сокслета для визначення масової частки жиру
Аналізатор м’яса та м’ясних продуктів SpectraStar™ XT-R (Unity Scientific, США) для аналізу частки жиру
Масова частка крохмалю
Масова частка солі
Алергени, антибіотики, мікотоксини
Текстура
Контроль газів у пакуванні
Контроль гігієни поверхні
Мікробіологія
Основні процеси
Відбір проб
Відбір проб повітря та інших газів
Відбір проб із поверхонь
Відбір проб м’яса, риби й заморожених продуктів
Відбір проб порошків, паст і гранул
Відбір проб рідин
Підготовка проб
Гомогенізація
Дозування
Фільтрація
Зважування й розведення
Центрифугування
Підготовка середовищ
Підготовка води
Етапи приготування середовищ
Автоматизація приготування середовищ
Приготування середовищ
Розлив поживних середовищ
Поживні середовища
Готові хромогенні середовища
Ензимно-субстратний метод Idexx Water для визначення мікроорганізмів у воді
Сухі поживні середовища
Етапи посіву
Інкубування
Посів
Ідентифікація та підрахунок мікроорганізмів
Біохімічна ідентифікація
Морфологія
Підрахунок результатів
Стерилізація
Стерилізація насиченою парою
Стерилізація сухим жаром
Сухі поживні середовища
Головна
Об'єкти дослідження
Мікробіологія
Основні процеси
Підготовка середовищ
Поживні середовища
Сухі поживні середовища
Для визначення у воді
Для визначення у воді
Детальніше
Для визначення у харчових продуктах і напоях
Для визначення у харчових продуктах і напоях
Детальніше
Для визначення в молоці та молочних продуктах
Для визначення в молоці та молочних продуктах
Детальніше
Для визначення в м’ясі, рибі та продуктах перероблення
Для визначення в м’ясі, рибі та продуктах перероблення
Детальніше
Для визначення в продуктах виноробства
Для визначення в продуктах виноробства
Детальніше
Button