Особливості
- Велика база надійних калібрувань Unity® Scientific, розроблених на базі багатьох тисяч зразків
- Автономна конструкція зі вбудованим комп’ютером для легкої роботи як у лабораторіях контролю якості, так і на виробництві
- Герметичний корпус для використання у виробничих умовах
- Сенсорний екран та інтуїтивно зрозуміле ПЗ
Перевірена технологія
В аналізаторах SpectraStar™ серії XT використовується перевірена технологія ближнього інфрачервоного випромінювання (БІЧ, NIR) для отримання високоточних результатів.
Переваги технології NIR
- Швидкість – зразки аналізуються менш ніж за 1 хвилину
- Простота – додаткова підготовка зразка не потрібна або вона мінімальна
- Безпечність – не використовуються жодні хімічні реагенти
- Простота впровадження – потрібне мінімальне навчання персоналу
- Надійність – дає точні результати, що не залежать від оператора
Аналізатори серії SpectraStar XT є ідеальним рішенням для кожного етапу виробничого процесу:
- Тестування вхідної сировини з метою перевірки якості інгредієнтів і підтвердження заявлених характеристик
- Застосування у процесі виробництва забезпечує повний контроль виробничого процесу
- Перевірка готової продукції на предмет відповідності якості продукції вимогам етикетки та специфікації
Аналізатори NIR SpectraStar™ серії XT використовують для вимірювання параметрів якості в різних продуктах.
Зернові й бобові, продукти їх перероблення
- Пшениця, пшеничне борошно, висівки та крупка
- Ячмінь, ячмінний солод
- Жито, житнє борошно
- Горох, горохове борошно
- Кукурудза, кукурудзяне борошно і крохмаль
Олійні культури
- Соняшник, соняшникова макуха й шрот
- Соя, соєва макуха й шрот
- Ріпак, ріпакова макуха й шрот
- Рослинні олії
Комбікорми та фураж
- Комбікорм для свиней, КРС, птахів, риб
- Сухий і вологі корми для домашніх тварин
- М’ясокісткове, кров’яне, пір’яне борошно
- Кормові дріжджі
- Барда спиртова DDGS
- Кукурудзяний силос
- Сіно (люцерна, трава)
- Цукровий буряк
М’ясні продукти
- М’ясо сире (курятина, свинина, яловичина та інше)
- ММО (м’ясо механічного обвалювання)
- Ковбасні вироби
- Напівфабрикати
- Ковбаси, паштети, інші м’ясні вироби
Молочні продукти
- Масло несолоне й солоне, маргарини, спреди
- Сир плавлений, твердий, кисломолочний
- Сметана, кефір, ряжанка, айран
- Сухе молоко незбиране та знежирене
- Суха молочка сироватка
- Концентрат молочного білка (MPC 56, MPC 70)
- Концентрат сироваткового білка (WPC)
- Рідка сироватка
- Казеїн
- Дитячі суміші
- Суміші для морозива
Шоколад і кондитерські вироби
- Какао-боби
- Какао-порошок
- Терте какао
- Масло какао
- Шоколад (чорний, білий, молочний)
- Арахіс, кунжут
- Цукор
Снеки та інші харчові продукти
- Картопля сира / сушена, заморожена
- Чіпси картопляні й кукурудзяні
- Тортилья
- Сухарики та крекери
- Печиво
- Хлібопекарська продукція
- Яєчний порошок, рідкі яйця
- Майонез і соуси
- Томатний порошок
- Томатна паста
Серія аналізаторів SpectraStar™ XT
- SpectraStar™ XT-3 – аналізатор початкового рівня, зі спектральним діапазоном 1400–2600 нм, призначений для аналізу простих матриць зразків і аналізу таких компонентів, як білок, жир і волога
- SpectraStar™ XT-F – універсальний аналізатор для аналізу твердих, рідких та пастоподібних зразків, зі спектральним діапазоном 1400–2600 нм, призначений для аналізу білка, жиру, вологи, золи, клейковини тощо
- SpectraStar™ XT-R – аналізатор із розширеними можливостями використання, зі спектральним діапазоном 680–2600 нм, для будь-яких застосувань, включно зі складними матрицями зразків, такими як корми для тварин, що дає змогу аналізувати серед іншого специфічні показники, наприклад, амінокислоти, жирнокислотний склад, перетравність тощо