Визначення вмісту клітковини методом екстракції
Визначення сирої клітковини
Визначення вмісту клітковини методом екстракції

Визначення загального та компонентного вмісту клітковини методом екстракції в харчових продуктах за допомогою напівавтоматичних і автоматичних систем лінійки FIWE від Velp Scientifica – це сучасне рішення для визначення клітковини відповідно до офіційних методів.

Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar ХТ, Unity Scientific
Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar ХТ, Unity Scientific

Інфрачервоні (БІЧ, NIR) аналізатори серії SpectraStar XT дозволяють швидко і точно проаналізувати готові корми та їхні інгредієнти за основними показниками якості – вологість, білок, жир/олійність, клітковина, крохмаль, зола, фосфор та ін. Тривалість аналізу одночасно на всі показники становить від 45 секунд.

Вас також може зацікавити