Визначення жиру методом екстракції
 Визначення жиру в сировині методом екстракції
Визначення жиру методом екстракції

Одним зі способів визначення жиру в сировині та готовій продукції є екстракція різними розчинниками. Сьогодні широко використовують аналітичний метод екстракції Рендалла, який є вдосконаленим методом Сокслета і має ряд переваг, а саме: скорочення часу екстракції, економія розчинника.

ІЧ-аналізатори
 Інфрачервоний експрес аналізатор зерна
ІЧ-аналізатори

Інфрачервоні аналізатори – це багатофункціональні прилади, призначені для експрес-визначення показників якості зернових, зернобобових, олійних культур шляхом вимірювання оптичних характеристик проб аналізованих продуктів у ближній інфрачервоній ділянці спектра. Вони дозволяють із високою точністю визначати якість агропродукції на такі параметри як вологість, білок, жир, крохмаль, клейковина тощо буквально за кілька хвилин.

Вас також може зацікавити