Визначення жиру методом екстракції
 Визначення жиру в сировині методом екстракції
Визначення жиру методом екстракції

Одним зі способів визначення жиру в сировині та готовій продукції є екстракція різними розчинниками. Сьогодні широко використовують аналітичний метод екстракції Рендалла, який є вдосконаленим методом Сокслета і має ряд переваг, а саме: скорочення часу екстракції, економія розчинника.

ІЧ-аналізатори
 Інфрачервоний експрес аналізатор зерна
ІЧ-аналізатори

Аналізатори цільного зерна, що використовують технологію пропускання в ближньому ІЧ-діапазоні, призначені для вимірювання декількох параметрів (вологи, білка, жиру, крохмалю і т.д.) в широкому асортименті зерна й олійного насіння. Для деяких моделей опціонально є модулі для аналізу борошна, натурної ваги і меленого соняшнику.

Вас також може зацікавити