Термогравіметрія за 103 ± 2 °С
Термогравіметрія за 103 ± 2 °С

Основний метод визначення вологи в усіх м’ясних і м’ясовмісних продуктах. Є контрольним методом у визначенні вмісту вологи на території України й регламентується ДСТУ ISO 1442:2005 «М’ясо та м’ясні продукти. Метод визначення вмісту вологи (контрольний метод)».

Аналізатор м’яса та м’ясних продуктів SpectraStar™ XT-R (Unity Scientific, США)
Аналізатор м’яса та м’ясних продуктів SpectraStar™ XT-R (Unity Scientific, США)

Визначення вологи м’яса та м’ясних продуктів за допомогою експрес-аналізаторів дає змогу скоротити час дослідження й обсяг коштів на придбання необхідної реагентики.