Контроль газів у пакуванні

Мобільний контроль якості упаковки забезпечить стабільну свіжість Ваших продуктів (HACCP). Якісне пакування захищає продукт від потрапляння вологи та надлишкового кисню, що може призвести до швидкого псування продукта.

отримати комерційну пропозицію

Якісне пакування захищає продукт від потрапляння вологи та надлишкового кисню, що може призвести до швидкого псування продукта. Мобільний контроль якості упаковки забезпечить стабільну свіжість Ваших продуктів (HACCP).

М’ясні та ковбасні вироби, передусім сире м’ясо, дуже схильні до псування, причиною чого є розмноження мікроорганізмів через високий вміст вологи й поживних речовин.

Неважливо, чи це яловичина, свинина або птиця, псування починається з моменту забою і особливо розбирання м’яса. Окрім високих стандартів гігієни й постійного охолодження, термін зберігання м’яса та ковбасних виробів може значно подовжити модифіковане середовище. CO2 є найважливішим серед захисних газів. У концентрації понад 20 % діоксид вуглецю здатний пригнічувати ріст мікроорганізмів.

У випадку з червоним м’ясом також існує ризик окислення пігментів червоного кольору. М’ясо втрачає своє червоне забарвлення, стає сірим і непривабливим на вигляд. Такий процес найбільш помітний для яловичини. Високий вміст кисню в захисному газі може запобігти окисленню. М’ясо птиці надзвичайно потерпає від швидкого псування, тому до постійного охолодження висуваються підвищені вимоги. Тут модифікована атмосфера зі вмістом CO2 також збільшить термін зберігання.

Високий вміст кисню також використовується для птиці без шкіри, щоби зберегти колір м’яса. CO2 може частково поглинатися харчовими продуктами.

Ковбасні та м’ясні вироби, наприклад, мариновані або копчені шматки м’яса, реагують по-різному залежно від способу приготування. Термін зберігання від самого початку можна також збільшити за допомогою захисних газів. Вміст CO2 не повинен бути занадто високим, щоб запобігти появі кислого смаку.

Зручний газоаналізатор OXYBABY для перевірки пакування захисного газу є одним із найбільш популярних у світі аналізаторів залишкового кисню в харчовій промисловості.

Бездротовий портативний газоаналізатор кисню або комбінованого кисню й вуглекислого газу для перевірки модифікованої атмосфери в харчових упаковках. Ідеальний інструмент для портативного, швидкого й точного тестування зразків на пакувальній машині, у магазинах або лабораторіях.

OXYBABY® M+ – економічна мобільна альтернатива настільним / стаціонарним газоаналізаторам. Переконайтеся, що якість упакованого продукту підтримується (HACCP), це гарантує постійне задоволення клієнтів.

Ідеальний інструмент для тестування з мінімальною вимогою до зразків газу, що дає змогу тестувати найменші пакети з модифікованою атмосферою (MAP). Інтегрований журнал даних останніх 100 вимірювань, присвоєних конкретним назвам продуктів або номерам ліній.

Переваги

  • Значення O2 відображається з кроком 0,01 %
  • Мінімальна вимога до пробного газу для найменших упаковок
  • Бездротова робота з використанням акумуляторних батарей
  • Проста робота однією рукою
  • Легко чистити
  • Великий графічний дисплей із підсвічуванням
  • Вимірювання також за допомогою шланга
  • Багатомовний посібник користувача: німецька, англійська, французька, італійська, голландська, шведська, фінська, іспанська, польська, японська та російська
  • Вбудований чохол для голки (захист користувача)
  • Тривалий термін служби датчика O2 (приблизно два роки)
  • Низькі витрати на обслуговування

У комплекті в сумці для транспортування:

  • Зарядний пристрій і мережевий адаптер
  • Дві запасні голки
  • Два запасні фільтри
  • Набір на 100 гумових ущільнювачів

Розміри корпусу (В x Ш x Г): приблизно 325 x 385 x 115 мм (12,79 x 15,16 x 4,53 дюйма), маса: приблизно 1,7 кг.