Визначення анізидинового числа фотометричним методом
Визначення анізидинового числа фотометричним методом

Стандартним методом визначення анізидинового числа в жирах та оліях тваринних і рослинних є фотометричний. Метод ґрунтується на вимірюванні оптичної щільності забарвленої в жовтуватий колір сполуки за допомогою спектрофотометра згідно ДСТУ ISO 6885:2002 та ISO 6885:1998.

Експрес-система для визначення показників якості рослинних олій і жирів CDR FOODLAB®
Система для визначення анізидиновим числа рослинних масел CDR FoodLab
Експрес-система для визначення показників якості рослинних олій і жирів CDR FOODLAB®

Кислотність (FFA), перекисне число (PV), анізидинове число (AnV), йодне число, мила – тепер Ви можете визначити їх за 5 хвилин простим способом із використанням готових низькотоксичних реагентів. Вимірювальна система гарантує високу чутливість, широкий діапазон вимірювань і гарну відтворюваність результатів випробувань. Результати аналізу корелюються з еталонними методами.

Визначення анізидинового числа методом спектроскопії в ближньому ІЧ-діапазоні
Визначення анізидинового числа методом спектроскопії в ближньому ІЧ-діапазоні

Інфрачервоні (БІЧ, NIR) аналізатори серії SpectraStar XT дозволяють швидко і точно проводити аналіз як вхідної сировини, так і готових продуктів на всіх стадіях виробництва на олійноекстракційних заводах (ОЕЗах) та інших підприємствах олійно-жирової промисловості за основними показниками якості – волога, фосфоровмісні речовини, кислотне і перекисне число та ін. Тривалість аналізу одночасно на всі показники становить від 45 секунд.

Вас також може зацікавити