Визначення анізидинового числа фотометричним методом
Визначення анізидинового числа фотометричним методом

Стандартним методом визначення анізидинового числа в жирах та оліях тваринних і рослинних є фотометричний. Метод ґрунтується на вимірюванні оптичної щільності забарвленої в жовтуватий колір сполуки за допомогою спектрофотометра згідно ДСТУ ISO 6885:2002 та ISO 6885:1998.

Експрес-система для визначення показників якості рослинних олій і жирів CDR FOODLAB®
Експрес-система для визначення показників якості рослинних олій і жирів CDR FOODLAB®

Кислотність (FFA), перекисне число (PV), анізидинове число (AnV), йодне число, мила – тепер Ви можете визначити їх за 5 хвилин простим способом із використанням готових низькотоксичних реагентів. Вимірювальна система гарантує високу чутливість, широкий діапазон вимірювань і гарну відтворюваність результатів випробувань. Результати аналізу корелюються з еталонними методами.

Вас також може зацікавити