Інфрачервоний аналізатор SpectraStar XT-R забезпечує виняткову точність і надійність для швидкого аналізу м’ясної сировини та м’ясних продуктів.
Аналізатори SpectraStar обладнані сканувальним монохроматором, який забезпечує ідеальне співвідношення сигналу й шуму та найкращу спектральну точність. Прилад проводить швидке сканування в широкому спектральному діапазоні для точного визначення всіх компонентів у різних аналізованих зразках. В аналізаторі використовується перевірена технологія ближнього інфрачервоного випромінювання для отримання високоточних результатів у лабораторних умовах і на виробництві.Основні переваги
SpectraStar XT-R має безліч готових до використання калібрувань різних продуктів і компонентів. Калібрування постійно оновлюється для швидкого впровадження й забезпечення точних результатів у всьому асортименті аналізованої сировини та продукції.
Калібрування під м’ясо та м’ясні продукти
Показник | Діапазон вимірювань |
Вологість | 10–80 % |
Протеїн | 10–35 % |
Жир | 0,1–62 % |
Зола | 0,1–6 % |
Протеїн без колагену | 6–30 % |
За допомогою програмного забезпечення UCal™4 можна проводити коректування готових калібрувань або створювати власні під унікальні чи запатентовані продукти.
Технічні характеристики
Джерело світла | Вольфрамова галогенна лампа з терміном роботи 10 000 годин |
Режим вимірювання | Відображення або поглинання ІЧ-випромінювання |
Детектор | Високоефективні охолоджувані детектори InGaAs із широким спектром |
Оптична здатність | 10,0 ± 0,3 нм фактичний FWHM |
Діапазон поглинання | До 3 AU |
Час аналізу | 10–60 с |
Точність довжини хвилі | < 0,02 нм до еталонного зразка |
Похибка довжини хвилі | < 0,005 нм |
Діапазон довжин хвиль | 680–2600 нм |
Кількість точок даних | 1920 |
Повний діапазон фотометричного шуму | < 20 мкAu |
Корпус приладу | Алюміній із порошковим покриттям, повністю герметичний |
Вбудований комп’ютер | Windows 10 Professional, SSD-диск |
Робота в мережі | Сумісність із LIMS, порт HDMI, чотири порти USB |
Робоча температура | 1…40 °C |
Вологість | Відносна вологість < 95 %, рекомендується до < 85 % |