facebook
Складські ресурси

Склад

  • Загальна площа складського приміщення – 17,5 тис. м2
  • На цій території зберігається більше 30 тис. найменувань обладнання, посуду та реактивів для лабораторій
  • Усі вироби розміщено на шестиярусних стелажах висотою 8,2 м і загальною площею понад 2 тис. м2
  • 10 тис. палетомісць
  • Сучасна техніка «Jungheinrich» відмінно справляється з розвантаженням і завантаженням обладнання
Система управління складом

Склад

Склад HLR – єдиний у своєму роді. Подібних приміщень інші постачальники лабораторної продукції не мають.

Ми використовуємо спеціальну комп'ютерну систему управління складом «WMS». Це система адресного зберігання за стандартом ISO 9001:2015, яка відмінно себе зарекомендувала. На складі можна швидко й точно виконати будь-яку дію.

Як зберігається продукція

Склад

Як зберігається продукція
  • Обладнання, посуд і дрібна фасовка знаходяться на стелажах при кімнатній температурі
  • Реактиви, мікробіологічні середовища та медичні реагенти – в холодильних камерах при температурі 2-8 °C
  • Щоб зберегти продукцію в замороженому стані, використовуються морозильні камери з температурою -20 °C
  • Для мікробіологічних середовищ із температурою зберігання 10–25 °C ми обладнали окреме опалюване приміщення, де ретельно контролюється температура та вологість
  • Для легкозаймистих рідин у нашому розпорядженні окремий спецсклад
Як дотримуються правила транспортування хімічних речовин

Хімічні реактиви доставляють із сертифікатами якості за всіма правилами безпечного перевезення.

Транспортування реактивів і речовин, які потрібно зберігати в прохолодній температурі, проводиться в сумках-холодильниках. Також для цього застосовуються контейнери з холодоагентами. Щоб підтримувати температуру -20 °C і нижче, використовуються контейнери із сухим льодом.

Переконатися в унікальності нашого складу Ви можете, відвідавши одну з екскурсій, що проводяться для клієнтів і партнерів. Краще не сто разів почути, а один раз побачити, як ретельно та за всіма правилами виробника зберігається продукція.