Хімічні методи
Хімічні методи визначення активності ферментів
Хімічні методи

Використання ряду сполук для визначення активності ферментної системи молока для контролю температурного режиму. ДСТУ 7380:2013 Молоко та молочні продукти. Методи визначення наявності пероксидази й фосфатази (лужної та кислої).

СDR FoodLab
ЕКСПРЕС-СИСТЕМА ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ СDR FOODLAB — аналіз активності ферментів молока після пастеризації
СDR FoodLab

Cистема аналітичних тестів для визначення показників якості і безпечності молока і молочних продуктів. Має високу кореляцію із арбітражними методами. Не регламентується нормативними документами.

Тест-смужки
Визначення якості пастеризації за допомогою тест-смужок
Тест-смужки

За допомогою тест-смужок проводять швидке визначення показників як в умовах лабораторії, так і у «польових» умовах. Завдяки цьому смужки є незамінним інструментом на молокозбиральних пунктах. Не регламентується нормативними документами.

Вас також може зацікавити