Визначення жиру методом імпульсної ЯМР-спектроскопії
Визначення жиру методом імпульсної ЯМР-спектроскопії
Визначення жиру методом імпульсної ЯМР-спектроскопії

Метод ЯМР – сучасний інструмент, який дозволяє швидко, без трудомісткої пробопідготовки визначати вміст жиру (олійність) й вологи в насінні олійних культур і продуктах їхньої переробки.

Визначення жиру методом екстракції
 Визначення жиру в сировині методом екстракції
Визначення жиру методом екстракції

Одним зі способів визначення жиру в сировині та готовій продукції є екстракція різними розчинниками. Сьогодні широко використовують аналітичний метод екстракції Рендалла, який є вдосконаленим методом Сокслета і має ряд переваг, а саме: скорочення часу екстракції, економія розчинника.

Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar ХТ, Unity Scientific
Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar ХТ, Unity Scientific
Аналізатори кормів та інгредієнтів SpectraStar ХТ, Unity Scientific

Інфрачервоні (БІЧ, NIR) аналізатори серії SpectraStar XT дозволяють швидко і точно проаналізувати готові корми та їхні інгредієнти за основними показниками якості – вологість, білок, жир/олійність, клітковина, крохмаль, зола, фосфор та ін. Тривалість аналізу одночасно на всі показники становить від 45 секунд.

Вас також може зацікавити