Термогравіметричний метод
Визначення масової частки сухих речовин у молоці термогравіметричним методом
Термогравіметричний метод

Термогравіметричний метод базується на зважуванні молока або молочних продуктів до та після висушування (доведення до постійної маси). Висушування проводять в умовах, які забезпечують рівномірність прогрівання (використання піску, марлі), а також не викликають змін компонентів молока.

Аналізатори молока
Визначення вмісту молочного білка за допомогою аналізаторів молока
Аналізатори молока

Визначення показників молока за допомогою аналізаторів дозволяє скоротити час дослідження та кошти на придбання необхідної реагентики (ДСТУ ISO 9622:2013 Молоко незбиране. Визначення вмісту молочного жиру, білка та лактози. Настанова з експлуатації вимірювальних приладів для роботи в середній частині інфрачервоного спектра випромінення; ДСТУ 7057:2009 Молоко коров’яче сире. Визначення густини, масової частки жиру, білка, сухої речовини та лактози ультразвуковим методом).

Вас також може зацікавити