facebook
Лужна фосфатаза

Це фермент, природним чином присутній у всьому сирому молоці, котрий використовується як індикатор належної якості молока. Повна пастеризація інактивує фермент до рівнів, нижчих за той, що можна виявити звичайними методами.

отримати комерційну пропозицію

Лужна фосфатаза – це повсюдно поширений молочний фермент, який історично використовувався для перевірки належної пастеризації молока з метою охорони здоров’я. Поточні схвалені методи виявлення лужної фосфатази в молоці включають використання ферментних фотоактивованих субстратів для отримання показників у міліодиницях на літр. Ліміт лужної фосфатази в пастеризованих напоях у США і Європі становить 350 мОД/л.

Експрес-визначення CDR FoodLab®

Метод

  • Аналіз кінцевої точки
  • Час аналізу: 25 хвилин
  • Можливі вимірювання з кількома зразками, до 16 для CDR FoodLab® і три тести для CDR FoodLab® Junior

Тест-набір реагентів

Реагенти упаковано у флакони з фольги, набір містить 10 флаконів для виконання 10 аналізів.

Це мінімальний пакет, який дозволяє використовувати системи CDR навіть тим, кому потрібно зробити кілька аналізів, не витрачаючи таким чином реагенти.

Також є пакування по 100 тестів, але упаковані в 10 пакетів по 10 пробірок із реагентом.

Кат. номер *300225: 100 тестів.

Кат. номер *300228: 10 тестів.

Реактиви мають термін придатності 12 місяців

Принцип тесту

Лужна фосфатаза індукує гідроліз п-нітрофенілфосфату в лужному розчині й утворює комплекс жовтого кольору, інтенсивність якого, виміряна за 405 нм, прямо пропорційна концентрації лужної фосфатази в зразку (подібний принцип описано в ISO 3356:2009).

Діапазон вимірювання

Показник Діапазон вимірювання Роздільна здатність Повторюваність
Лужна фосфатаза 0,1–7 ОД/л 0,01 ОД/л 0,12 ОД/л