Відбір проб
Відбір проб олійних культур для аналізу
Відбір проб

Процес, що вимагає точного дотримання вимог нормативних документів.
Мета процесу – доставка в лабораторію зразка для аналізу, який покаже якісні характеристики.
Існують різні методи відбору: ручним пробовідбірником та автоматичним.

Ділення проб
Лабораторне обладнання дільники
Ділення проб

Процес, який необхідно провести ДО виконання аналізів для усереднення проби і збереження частини зразка в первісному вигляді.

Пресування
Пресування

Пресування необхідно для отримання проби олії з соняшнику, ріпаку та інших олійних культур при визначенні показників якості та безпеки, наприклад, кислотності (кислотного числа). Прес використовується у виробничих і науково-дослідних лабораторіях АПК.

Подрібнення проб
Устаткування для подрібнення
Подрібнення проб

Процес доведення зразка до необхідного виду для аналізу.

Контроль температури зберігання
Термоштанга для вимірювання температури
Контроль температури зберігання

Процес вимірювання температури при зберіганні олійних культур. Недотримання температурного режиму як одного з основних параметрів призводить до активного розвитку бактерій і цвілі в масі насіння.

Зважування проб
Лабораторні ваги для зважування зерна
Зважування проб

Популярний процес, без якого не обійтися в жодній лабораторії.

Вас також може зацікавити