Відбір проб повітря, рідин, а також пробовідбір із поверхонь здебільшого здійснюється для контролю гігієни робочого середовища. Матеріали й обладнання для відбору проб підбираються залежно від досліджуваного зразка.
Відбір проб повітря, рідин, а також пробовідбір із поверхонь здебільшого здійснюється для контролю гігієни робочого середовища. Матеріали й обладнання для відбору проб підбираються залежно від досліджуваного зразка.
Точний відбір проби – одне з найважливіших завдань в аналізі харчової продукції. Вміст підготовленої проби повинен відображати якість усієї партії продукції або сировини в цілому. Матеріали й обладнання для відбору проб підбираються залежно від досліджуваного зразка.
Точний відбір проби – одне з найважливіших завдань в аналізі харчової продукції. Вміст підготовленої проби повинен відображати якість усієї партії продукції або сировини в цілому. Матеріали й обладнання для відбору проб підбираються залежно від досліджуваного зразка.
Відбір проб повітря, рідин, а також пробовідбір із поверхонь здебільшого здійснюється для контролю гігієни робочого середовища. Матеріали й обладнання для відбору проб підбираються залежно від досліджуваного зразка.