Відбір проб м’яса, риби й заморожених продуктів

Точний відбір проби – одне з найважливіших завдань в аналізі харчової продукції. Вміст підготовленої проби повинен відображати якість усієї партії продукції або сировини в цілому. Матеріали й обладнання для відбору проб підбираються залежно від досліджуваного зразка.

отримати комерційну пропозицію

  • Для відбору проб відповідно до DIN EN ISO 17604:2015-12
  • Різальна поверхня Ø 25 мм

Пробовідбірник м’яса для мікробіологічного дослідження поверхонь туш. Підприємства, що займаються забоєм худоби (бойні, м’ясокомбінати тощо), зобов’язані в рамках контролю виробничого процесу і для моніторингу гігієни забою проводити регулярні мікробіологічні дослідження туш великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней тощо.

Пробовідбірник м’яса BeefSteaker призначений для ручного вирізання шматка тканини, щоби провести мікробіологічне дослідження поверхонь туші. Свердло вставляється вручну.

Пробовідбірники для відбору проб із туш схожі на свердло для пробки. Вони можуть бути використані в процесі пробивання (деструктивний процес, який також називають пробковим свердлінням або процесом висікання) для взяття круглого зразка тканини площею 5 см² з поверхні.

Після того як проби вирізано, їх видаляють із туші за допомогою скальпеля й пінцета.

BeefSteaker також можна використовувати для інших цілей, включно з гістологією, медициною, харчовою промисловістю, виробництвом предметів розкоші, сироварнями й сільським господарством.

Гостра різальна кромка з нержавійної сталі дозволяє легко вирізати зразки. Отвір у коронці запобігає стисненню повітря, а також використовується для виштовхування зразків

Пробовідбірники легко стерилізувати, наприклад, полум’ям або парою.

Свердлильна головка для відбору проб туш

Свердлильна головка для відбору проб туш має шестигранне гніздо для тримачів біт або патронів, підходить для всіх поширених акумуляторних шуруповертів або свердлильних машин.

  • Для відбору проб відповідно до DIN EN ISO 17604:2015-12
  • Різальна поверхня Ø 25 мм

Пробовідбірники для відбору проб з туш схожі на свердло для пробки. Вони можуть використовуватися в процесі перфорації (деструктивний процес, який також називають корковим свердлом або процесом висікання) для видалення круглого зразка тканини площею 5 см² із поверхні.

Пробовідбірник IceSampler

Пробовідбірник, розроблений для відбору проб із заморожених, високов’язких, пастоподібних матеріалів, таких як морозиво й подібні речовини. Фреза у формі свердла самостійно вкручується в заморожені продукти під час обертання. Збірний циліндр можна легко від’єднати завдяки байонетному з’єднанню. Після цього зразок доступний і може бути видалений.

  • Нержавійна сталь AISI 316L (1.4404), електрополірована
  • Стерилізується
  • Легко миється
  • Збірний циліндр, Ø 38 мм
  • Об’єм: 50 мл
  • Доступні довжини: 300 мм, 550 мм, 1050 мм