facebook
Визначення катіон-аніонного складу
Визначення катіон-аніонного складу
Визначення катіон-аніонного складу

Катіон-аніонний склад води є основою її мінерального профілю та смакових властивостей. Він визначає загальну мінералізацію, жорсткість і збалансованість мінералів, таких як кальцій, магній, натрій, калій, хлориди й сульфати. Контроль іонного складу допомагає забезпечити відповідність нормативним стандартам, зберігаючи природний смак і корисні властивості води.

Визначення електрохімічних властивостей
рН-метрія
Визначення електрохімічних властивостей

Електрохімічні показники допомагають оцінити реакційну здатність і мінералізацію води. pH визначає кислотність або лужність, а електропровідність – рівень розчинених солей. Окисно-відновний потенціал (ORP) характеризує здатність води до окислювальних чи відновлювальних процесів, що важливо для її стабільності.

Визначення окислювальної здатності й стабільності
Титриметричні методи
Визначення окислювальної здатності й стабільності

Окислювальна здатність води відображає наявність у ній забруднень, здатних окислюватися або впливати на стабільність води, біохімічне (БСК) і хімічне споживання кисню (ХСК), а також залишковий хлор – основні показники, які є важливим для оцінювання органічного й неорганічного забруднення.

Визначення органічних речовин
Метод газової хроматографії
Визначення органічних речовин

Органічні речовини можуть впливати на смак, запах та безпечність води. Їх контроль важливий, адже наявність таких речовин, як феноли, загальний органічний вуглець чи леткі органічні сполуки, може вказувати на забруднення чи небажані домішки.

IDEXX Water
Мікробіологія води від IDEXX
IDEXX Water

Експрес-системи для контролю мікробіологічного статусу та моніторингу стану води, яка використовується на підприємствах харчової промисловості.

Роботизовані аналізатори Skalar
Роботизовані аналізатори Skalar
Роботизовані аналізатори Skalar

Автоматичні аналізатори від компанії Skalar – це роботизовані багатопараметрові системи для визначення якості всіх типів води.