facebook
Метод Сокслета для визначення масової частки жиру
Метод Сокслета для визначення масової частки жиру
Метод Сокслета для визначення масової частки жиру

Одним зі способів визначення жиру в сировині й готовій продукції є екстракція різними розчинниками. Сьогодні широко використовують аналітичний метод екстракції Рендалла, який є вдосконаленим методом Сокслета й має безперечні переваги, а саме: скорочення часу екстракції, економія розчинника.

Аналізатор м’яса та м’ясних продуктів SpectraStar™ XT-R (Unity Scientific, США) для аналізу частки жиру
Аналізатор м’яса та м’ясних продуктів SpectraStar™ XT-R (Unity Scientific, США) для аналізу частки жиру
Аналізатор м’яса та м’ясних продуктів SpectraStar™ XT-R (Unity Scientific, США) для аналізу частки жиру

Визначення вмісту жиру у м’ясі та м’ясних продуктах за допомогою експрес-аналізаторів дає змогу скоротити час дослідження й обсяг коштів на придбання необхідної реагентики.