Спектроскопічний метод визначення лактози
Спектроскопічний метод визначення лактози

Метод дозволяє проводити визначення лактози в молоці та молочних продуктах за наявності інших цукрів. Він передбачає використання ряду ферментів для проведення гідролізу лактози, присутньої в молоці. ДСТУ 8059:2015 Продукти молочні. Визначення вмісту лактози та галактози спектрометричним методом.

Визначення вмісту лактози за допомогою аналізаторів молока
Визначення вмісту лактози за допомогою аналізаторів молока

Визначення показників молока за допомогою аналізаторів дозволяє скоротити час дослідження та кошти на придбання необхідної реагентики (ДСТУ ISO 9622:2013 Молоко незбиране. Визначення вмісту молочного жиру, білка та лактози. Настанова з експлуатації вимірювальних приладів для роботи в середній частині інфрачервоного спектра випромінення; ДСТУ 7057:2009 Молоко коров’яче сире. Визначення густини, масової частки жиру, білка, сухої речовини та лактози ультразвуковим методом).

ЕКСПРЕС-СИСТЕМА ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ СDR FOODLAB
ЕКСПРЕС-СИСТЕМА ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ СDR FOODLAB

Cистема аналітичних тестів для визначення показників якості і безпечності молока і молочних продуктів. Має високу кореляцію із арбітражними методами.

Рефрактометричний метод визначення лактози
Рефрактометричний метод визначення лактози

Відносно швидкий метод визначення лактози в молоці. На території України даний метод не регламентується нормативними документами.

Вас також може зацікавити