facebook
Ультразвукові аналізатори молока Ekomilk для контролю масової частки жиру

Широко використовуються в багатьох господарствах, які розводять молочну худобу, для контролю основних показників молока на фермі. Вони дозволяють також за короткий період визначити вміст жиру і білку, сухого знежиреного молочного залишку, кислотність, густину, точку замерзання молока та вміст лактози. Кількість показників та швидкість проведення дослідження відрізняються у різних моделей. Порівняно з приладами, які працюють в інфрачервоному спектрі світла, мають меншу точність результатів.

отримати комерційну пропозицію

ЕКОМІЛК Стандарт і Стандарт +

Ультразвукові аналізатори молока Ekomilk для контролю масової частки жиру

Ультразвукові аналізатори «Екомілк» серії «Стандарт» – бюджетне рішення для господарств, які розводять молочну худобу. Ця модель дозволяє упродовж 2 хвилин провести визначення 6-ти показників молока: вміст молочного жиру та білку, сухого знежиреного молочного залишку (СЗМЗ), густини, доданої води та точки замерзання. У комплектації «Стандарт+» реалізована додаткова можливість визначення електропровідності молока, що дозволяє виявляти хворих на мастит тварин та випадки фальсифікації молока інгібуючими та мийними речовинами.

Технічні характеристики:

Параметри Діапазон вимірювання, похибка
Вміст жиру (Fat) 0,1% – 9,0% ± 0,1%
Вміст СЗМЗ (SNF) 6% – 12% ± 0,2%
Густина (Density) 1,020 – 1,040g/сm3 ± 0.0005g/сm3
Білок (Protein) 2% – 6% ± 0.15%
Додана вода (Added water) 0,00 – 60% ± 3%
Точка замерзання (Freezing point) 0,4 – 0,65  ̊С ± 0,01  ̊С
Провідність* (Conductivity) 2 – 20 mSm / cm +/- 1%

* Лише у моделі «Стандарт +»

ЕКОМІЛК Bond

Ультразвукові аналізатори молока Ekomilk для контролю масової частки жиру

Ультразвуковий аналізатор ЕКОМІЛК Bond без застосування хімічних реактивів дозволяє провести аналіз якісних показників молока. Він має високу точність вимірювання, надійність, простоту в обслуговуванні, широку сферу використання, що дозволяє займати одне з лідируючих місць на ринку приладів аналогічного типу. Широко використовується для контролю якості молока у ветеринарних лабораторіях, приймальних пунктах, на мінізаводах та молочних фермах.

Серед вимірюваних параметрів – процентний вміст жиру (Fat), білка (Protein), сухого знежиреного молочного залишку (СЗМЗ) (SNF), кислотності в pH і градусах Тернера (Th0), вмісту доданої води (Added water), тобто фальсифікації молока, щільності (Density), температури молока, точки замерзання (Freezing point), лактози (Lactose), провідності (Conductivity) (визначення доданих в молоко солей, миючих та інгібуючих речовин, а також визначення в молоці підвищеного вмісту соматичних клітин (маститу вимені у корів) та ін.

Технічні характеристики:

Параметри Діапазон вимірювання, похибка
Вміст жиру (Fat) 0.01% – 25% ± 0.1%
Вміст СЗМЗ (SNF) 6% – 15% ± 0.2%
Густина (Density) 1,020 – 1,033g / сm3 ± 1.0005g / сm3
Білок (Protein) 2% – 6% ± 0.15%
Додана вода (Added water) 0,00 – 60% ± 3%
Точка замерзання (Freezing point) 1,000 – 0,0000 С ± 0,004  ̊С
Лактоза (Lactose) 0.5 – 7,0% ± 0,2%
Кислотність pH 0.00 – 14 pH ± 0.02
Температура 0 – 50 +/- 0,5 ̊С
Кислотність Th̊ 10 – 30 Th̊ +/- 1,5 Th
Провідність (Conductivity) 2 – 20 mSm / cm +/- 0,3%

Стандартна комплектація приладів Екомілк:

  • Аналізатор молока Ekomilk Стандарт/+/Бонд
  • Інструкція із використання
  • Комплект склянок для проведення дослідження
  • Мийні розчини Ekoday та Ekoweek
  • pH-титри, калібрувальний розчин для визначення електропровідності (лише в окремих моделях)
  • Кабель живлення, кабель підключення до комп’ютера RS-232
  • Адаптер для підключення до мережі 12 В

Додаткові опції:

  • Система збору даних – спеціальна розробка для ведення обліку під час проведення вимірювань якості молока. Прилад запам'ятовує до 120 вимірювань, які за необхідності можна надрукувати на принтері, або записати в комп'ютер для подальшої обробки
  • Швидкий термопринтер
Вас також може зацікавити