facebook
Фотометричний експрес-метод CDR Foodlab
Фотометричний експрес-метод CDR Foodlab
Фотометричний експрес-метод CDR Foodlab

За допомогою хімічних методів визначення свіжості можна оцінити вміст летких жирних кислот, наявність окисних процесів у м’ясі та м’ясних продуктах, тим самим запобігти використанню неякісної сировини у виробництві готового продукту.

Визначення перекисного числа в м'ясі титриметричним методом
Визначення перекисного числа в м'ясі титриметричним методом
Визначення перекисного числа в м'ясі титриметричним методом

Найбільш оптимальним і ефективним рішенням для різних видів титрування є автоматичні титратори. Вони дають змогу виконати поставлені завдання з максимальною точністю й відтворюваністю, скоротивши до мінімуму час аналізу і вплив людського фактора.