Інфрачервоні (БІЧ-) аналізатори серії SpectraStar XT дозволяють швидко й точно проаналізувати зерно та продукти його перероблення за основними показниками якості – вологість, протеїн, зола, клейковина, білизна тощо. Тривалість аналізу одночасно на всі показники становить від 45 секунд.
Повний пакет для точного аналізу борошна, пшениці та субпродуктів.
NIR-аналізатор SpectraStar™ XT-F, виробництва американської компанії Unity Scientific, розроблений для млинарної та хлібопекарської промисловості, є повним пакетом для точного аналізу борошна, пшениці та побічних продуктів на лінії або в лабораторних умовах менш ніж за одну хвилину. З герметичним корпусом і сенсорним екраном SpectraStar™ XT-F є готовим до використання рішенням для млинарів та пекарів – перевіряти якість пшениці, що надходить, оцінювати технологічні потоки для забезпечення оптимальних умов подрібнення, оцінювати готовий продукт.
Параметри для борошна: волога, білок, клейковина, зола, білизна, водопоглинальна здатність, пошкодження крохмалю, реологічні показники.
Переваги для виробників борошна:
Переваги для пекарів:
Особливості
Переваги
Калібрування
SpectraStar™ XT-F поставляється в комплекті з калібруваннями, необхідними для оптимізації процесу подрібнення та кваліфікації інгредієнтів, що надходять для випічки.
Ці калібрування включають:
Також доступні додаткові калібрування Unity® для окремого типу продукту, вологості, білка та/або олії. Зв’яжіться з нами сьогодні, щоб отримати список доступних продуктів.
Технічні характеристики
SpectraStar™ XT-F — це повний пакет для аналізу борошна та пшениці. XT-F містить чашу для зразків і калібрування для борошна, пшениці, насіння цільної пшениці й побічних продуктів.
Джерело світла | Вольфрамова галогенова лампа (MTBF, середній час між відмовами – 10 000 год), замінюється користувачем |
Режим вимірювання | Відбиття або відбиття-проходження ІЧ-випромінювання |
Детектори | Високоефективні ультраохолоджувані детектори InGaAs із розширеним діапазоном |
Оптична пропускна здатність | 10,0 ± 0,3 нм |
Діапазон поглинання | До 3 AU |
Час аналізу | Близько 1 хв |
Точність довжини хвилі | < 0,02 нм до простежуваного стандартного еталонного матеріалу |
Точність довжини хвилі | < 0,005 нм |
Діапазон довжин хвиль | 1400–2600 нм |
Кількість точок даних | 1200 |
Повний діапазон фотометричного шуму | < 20 мкАu |
Корпус інструменту | Алюмінієвий із порошковим покриттям, повністю герметичний, без вентиляційного отвору або вентилятора |
Відповідність міжнародним стандартам | ISO 12099:2017 Animal feeding stuffs, cereals and milled cereal products – Guidelines for the application of near infrared spectrometry («Корми для тварин, зерно та подрібнені зернові продукти. Посібник із застосування спектрометрії у ближньому інфрачервоному діапазоні») ДСТУ 4117:2007 «Зерно та продукти його переробки. Визначення показників якості методом інфрачервоної спектроскопії» |
Вбудований комп’ютер | Windows 10 Professional, SSD-диск |
Робота в мережі | Сумісний із лабораторними інформаційними системами менеджменту (ЛІМС, LIMS), порт HDMI, чотири порти USB, два порти Ethernet |
Температура навколишнього середовища | 1–40°C |
Вологість навколишнього середовища | < 95% RH, < 85% RH рекомендується |
Вам сподобається відео: