Ультразвукові аналізатори молока Ekomilk для визначення точки замерзання

Широко використовуються в багатьох господарствах, які розводять молочну худобу, для контролю основних показників молока на фермі. Вони дозволяють також за короткий період визначити вміст жиру і білку, сухого знежиреного молочного залишку, кислотність, густину, точку замерзання молока та вміст лактози. Кількість показників та швидкість проведення дослідження відрізняються у різних моделей. Порівняно з приладами, які працюють в інфрачервоному спектрі світла, мають меншу точність результатів.

отримати комерційну пропозицію

ЕКОМІЛК Стандарт і Стандарт +

Ультразвукові аналізатори «Екомілк» серії «Стандарт» – бюджетне рішення для господарств, які розводять молочну худобу. Ця модель дозволяє упродовж 2 хвилин провести визначення 6-ти показників молока: вміст молочного жиру та білку, сухого знежиреного молочного залишку (СЗМЗ), густини, доданої води та точки замерзання. У комплектації «Стандарт+» реалізована додаткова можливість визначення електропровідності молока, що дозволяє виявляти хворих на мастит тварин та випадки фальсифікації молока інгібуючими та мийними речовинами.

Технічні характеристики:

Параметри Діапазон вимірювання, похибка
Вміст жиру (Fat) 0,1% – 9,0% ± 0,1%
Вміст СЗМЗ (SNF) 6% – 12% ± 0,2%
Густина (Density) 1,020 – 1,040g/сm3 ± 0.0005g/сm3
Білок (Protein) 2% – 6% ± 0.15%
Додана вода (Added water) 0,00 – 60% ± 3%
Точка замерзання (Freezing point) 0,4 – 0,65  ̊С ± 0,01  ̊С
Провідність* (Conductivity) 2 – 20 mSm / cm +/- 1%

* Лише у моделі «Стандарт +»

ЕКОМІЛК Bond

Ультразвуковий аналізатор ЕКОМІЛК Bond без застосування хімічних реактивів дозволяє провести аналіз якісних показників молока. Він має високу точність вимірювання, надійність, простоту в обслуговуванні, широку сферу використання, що дозволяє займати одне з лідируючих місць на ринку приладів аналогічного типу. Широко використовується для контролю якості молока у ветеринарних лабораторіях, приймальних пунктах, на мінізаводах та молочних фермах.

Серед вимірюваних параметрів – процентний вміст жиру (Fat), білка (Protein), сухого знежиреного молочного залишку (СЗМЗ) (SNF), кислотності в pH і градусах Тернера (Th0), вмісту доданої води (Added water), тобто фальсифікації молока, щільності (Density), температури молока, точки замерзання (Freezing point), лактози (Lactose), провідності (Conductivity) (визначення доданих в молоко солей, миючих та інгібуючих речовин, а також визначення в молоці підвищеного вмісту соматичних клітин (маститу вимені у корів) та ін.

Технічні характеристики:

Параметри Діапазон вимірювання, похибка
Вміст жиру (Fat) 0.01% – 25% ± 0.1%
Вміст СЗМЗ (SNF) 6% – 15% ± 0.2%
Густина (Density) 1,020 – 1,033g / сm3 ± 1.0005g / сm3
Білок (Protein) 2% – 6% ± 0.15%
Додана вода (Added water) 0,00 – 60% ± 3%
Точка замерзання (Freezing point) 1,000 – 0,0000 С ± 0,004  ̊С
Лактоза (Lactose) 0.5 – 7,0% ± 0,2%
Кислотність pH 0.00 – 14 pH ± 0.02
Температура 0 – 50 +/- 0,5 ̊С
Кислотність Th̊ 10 – 30 Th̊ +/- 1,5 Th
Провідність (Conductivity) 2 – 20 mSm / cm +/- 0,3%

Стандартна комплектація приладів Екомілк:

  • Аналізатор молока Ekomilk Стандарт/+/Бонд
  • Інструкція із використання
  • Комплект склянок для проведення дослідження
  • Мийні розчини Ekoday та Ekoweek
  • pH-титри, калібрувальний розчин для визначення електропровідності (лише в окремих моделях)
  • Кабель живлення, кабель підключення до комп’ютера RS-232
  • Адаптер для підключення до мережі 12 В

Додаткові опції:

  • Система збору даних – спеціальна розробка для ведення обліку під час проведення вимірювань якості молока. Прилад запам'ятовує до 120 вимірювань, які за необхідності можна надрукувати на принтері, або записати в комп'ютер для подальшої обробки
  • Швидкий термопринтер
Вас також може зацікавити