Дані системи дозволяють провести повний комплекс аналізу (інкубація, виявлення і дезінфекція в одному приладі) харчових продуктів на забруднення мікроорганізмами груп Salmonella та Listeria із дотриманням діючих нормативних вимог.
Переваги:
MicroLab дозволяє провести усі мікробіологічні етапи дослідження (збагачення, виявлення та знезаражування) в одному пристрої. З MicroLab можна аналізувати м’ясні, рибні та молочні продукти. Із допоміжного лабораторного обладнання знадобиться лише термостат, який забезпечить температурний режим +37 °С.
Обладнання MicroLab спрощує процес якісного дослідження продуктів харчування на забруднення мікроорганізмами родин Salmonella та Listeria. Воно дозволяє провести аналіз поза мікробіологічною лабораторією. Тривалість інкубації 24 – 48 годин, як і при класичному методі.