Визначення сальмонел та лістерій за допомогою MicroLab (ZeuLab, Іспанія)

Дані системи дозволяють провести повний комплекс аналізу (інкубація, виявлення і дезінфекція в одному приладі) харчових продуктів на забруднення мікроорганізмами груп Salmonella та Listeria із дотриманням діючих нормативних вимог.

Переваги:

  1. Проведення дослідження в одному пристрої.
  2. Візуалізація результату дослідження імунохроматографічним методом.
  3. Герметична система із заключним знезараженням без потреби в автоклавуванні.
  4. Утилізація обладнання із звичайними побутовими відходами.
  5. Широкий перелік об’єктів дослідження.

MicroLab дозволяє провести усі мікробіологічні етапи дослідження (збагачення, виявлення та знезаражування) в одному пристрої. З MicroLab можна аналізувати м’ясні, рибні та молочні продукти. Із допоміжного лабораторного обладнання знадобиться лише термостат, який забезпечить температурний режим +37 °С.

Обладнання MicroLab спрощує процес якісного дослідження продуктів харчування на забруднення мікроорганізмами родин Salmonella та Listeria. Воно дозволяє провести аналіз поза мікробіологічною лабораторією. Тривалість інкубації 24 – 48 годин, як і при класичному методі.

Вас також може зацікавити