facebook
Визначення сальмонел та лістерій за допомогою MicroLab (ZeuLab, Іспанія)

Дані системи дозволяють провести повний комплекс аналізу (інкубація, виявлення і дезінфекція в одному приладі) харчових продуктів на забруднення мікроорганізмами груп Salmonella та Listeria із дотриманням діючих нормативних вимог.

отримати комерційну пропозицію

Переваги:

  1. Проведення дослідження в одному пристрої.
  2. Візуалізація результату дослідження імунохроматографічним методом.
  3. Герметична система із заключним знезараженням без потреби в автоклавуванні.
  4. Утилізація обладнання із звичайними побутовими відходами.
  5. Широкий перелік об’єктів дослідження.

Визначення сальмонел та лістерій за допомогою MicroLab (ZeuLab, Іспанія)

MicroLab дозволяє провести усі мікробіологічні етапи дослідження (збагачення, виявлення та знезаражування) в одному пристрої. З MicroLab можна аналізувати м’ясні, рибні та молочні продукти. Із допоміжного лабораторного обладнання знадобиться лише термостат, який забезпечить температурний режим +37 °С.

Обладнання MicroLab спрощує процес якісного дослідження продуктів харчування на забруднення мікроорганізмами родин Salmonella та Listeria. Воно дозволяє провести аналіз поза мікробіологічною лабораторією. Тривалість інкубації 24 – 48 годин, як і при класичному методі.

Вас також може зацікавити