Призначені для замісу тіста із цільномолотого зерна пшениці (шроту), борошна хлібопекарського і макаронного помелу при визначенні кількості та якості клейковини.
Продуктивність, замісів у годину, не менше | 40 |
Тривалість одного замісу, с | 18 |
Частота обертання робочого органу на холостому ходу, об./хв. | 600±60 |
Існують дві основні модифікації:
Призначений для видалення надлишку розчину для відмивання відповідно до ISO 21415-1:2006.
Прес використовується при ручному методі визначення вмісту сирої клейковини в пшениці і пшеничному борошні. Рекомендований для зазначеної продукції, що поставляється для експорту.
Використання преса дозволяє виключити суб'єктивні фактори, що впливають на результат аналізу, і отримати з меншими витратами ручної праці більш відтворювані результати.
Призначений для визначення якості клейковини зерна пшениці та пшеничного борошна згідно з ГОСТ 27830-88, ГОСТ 13586.1-68 шляхом вимірювання її пружно-еластичних властивостей.
При дії на зразок клейковини (30 секунд), прилад визначає її здатність чинити опір деформуючого навантаження стиснення і виражає результат в одиницях ВДК з похибкою 0,5 умовних одиниць ВДК.
Переваги над аналогами:
Технічні характеристики:
Межі вимірювання деформації клейковини | 0 – 150,7 умовних одиниць |
Маса тарованого навантаження | 120 г |
Допустиме відхилення маси тарованого навантаження | від -5 до +2 г |
Час впливу деформуючого навантаження на зразок клейковини | 30 ± 1 с |
Похибка вимірювання величини деформації клейковини | ±0,5 умовних одиниць |
Калібрувальне число | 150,7 ± 0,5 умовних одиниць |
Габаритні розміри | 200х110х240 мм |
Маса приладу | не більше 1,7 кг |
Використовується як частина комплексу обладнання для визначення вологості різних культур.
Складається із 2-х частин – блоку управління і теплообмінника на основі побутової вафельниці.
За допомогою блоку управління задається температура висушування в діапазоні від 50 до 200 °С із кроком 0,1 ° С і час в діапазоні від 1 до 99 хв. із кроком 1 хв.
Максимальний час виходу на температуру становить 30 хв. і залежить від заданої температури і температури в приміщенні. Така тривалість викликана особливостями налаштування контролера температури.
Про вихід на режим і завершення висушування прилад повідомляє користувачеві звуковими сигналами.