Набір для визначення кількості і якості клейковини ручним методом

Заміс тіста. Тістомісилки лабораторні

Призначені для замісу тіста із цільномолотого зерна пшениці (шроту), борошна хлібопекарського і макаронного помелу при визначенні кількості та якості клейковини.

Продуктивність, замісів у годину, не менше 40
Тривалість одного замісу, с 18
Частота обертання робочого органу на холостому ходу, об./хв. 600±60

Існують дві основні модифікації:

  • Без дозатора води (ТЛ-2)
  • Із вбудованим дозатором води (У1-ЕТК)

Прес для виділення клейковини ПКМ-12

Призначений для видалення надлишку розчину для відмивання відповідно до ISO 21415-1:2006.

Прес ПКМ-12 використовується при ручному методі визначення вмісту сирої клейковини в пшениці і пшеничному борошні. Рекомендований для зазначеної продукції, що поставляється для експорту.

Використання преса ПКМ -12 дозволяє виключити суб'єктивні фактори, що впливають на результат аналізу, і отримати з меншими витратами ручної праці більш відтворювані результати.

Вимірювач деформації клейковини

Призначений для визначення якості клейковини зерна пшениці та пшеничного борошна згідно з ГОСТ 13586.1-68, ГОСТ 27839-88.

  ІДК-3М
Діапазон вимірювання індексу деформації клейковини, ум. од. 0 – 150,7
Абсолютна похибка вимірювання ІДК, не більше, ум. од. ±0,5
Величина ваги рухомого тарованого навантаження, г 120

Аналізатор вологості ПЧ-200 (прилад Чижової)

Використовується як частина комплексу обладнання для визначення вологості різних культур.

Складається із 2-х частин – блоку управління і теплообмінника на основі побутової вафельниці.

За допомогою блоку управління задається температура висушування в діапазоні від 50 до 200 °С із кроком 0,1 ° С і час в діапазоні від 1 до 99 хв. із кроком 1 хв.

Максимальний час виходу на температуру становить 30 хв. і залежить від заданої температури і температури в приміщенні. Така тривалість викликана особливостями налаштування контролера температури.

Про вихід на режим і завершення висушування прилад повідомляє користувачеві звуковими сигналами.

Вас також може зацікавити