Набір для визначення кількості і якості клейковини ручним методом

Заміс тіста. Тістомісилки лабораторні

Призначені для замісу тіста із цільномолотого зерна пшениці (шроту), борошна хлібопекарського і макаронного помелу при визначенні кількості та якості клейковини.

Продуктивність, замісів у годину, не менше 40
Тривалість одного замісу, с 18
Частота обертання робочого органу на холостому ходу, об./хв. 600±60

Існують дві основні модифікації:

  • Без дозатора води (ТЛ-2)
  • Із вбудованим дозатором води (У1-ЕТК)

Прес для виділення клейковини 

Призначений для видалення надлишку розчину для відмивання відповідно до ISO 21415-1:2006.

Прес використовується при ручному методі визначення вмісту сирої клейковини в пшениці і пшеничному борошні. Рекомендований для зазначеної продукції, що поставляється для експорту.

Використання преса дозволяє виключити суб'єктивні фактори, що впливають на результат аналізу, і отримати з меншими витратами ручної праці більш відтворювані результати.

Вимірювач деформації клейковини ВДК-7

Призначений для визначення якості клейковини зерна пшениці та пшеничного борошна згідно з ГОСТ 27830-88, ГОСТ 13586.1-68 шляхом вимірювання її пружно-еластичних властивостей.

При дії на зразок клейковини (30 секунд), прилад визначає її здатність чинити опір деформуючого навантаження стиснення і виражає результат в одиницях ВДК з похибкою 0,5 умовних одиниць ВДК.

Переваги над аналогами:

  • Автоматичне самокалібрування перед початком роботи
  • Самодіагностика приладу
  • Дворядковий символьний РК-дисплей
  • Підказки користувачеві
  • Міцний металевий корпус

Технічні характеристики:

Межі вимірювання деформації клейковини 0 – 150,7 умовних одиниць
Маса тарованого навантаження 120 г
Допустиме відхилення маси тарованого навантаження від -5 до +2 г
Час впливу деформуючого навантаження на зразок клейковини 30 ± 1 с
Похибка вимірювання величини деформації клейковини ±0,5 умовних одиниць
Калібрувальне число 150,7 ± 0,5 умовних одиниць
Габаритні розміри 200х110х240 мм
Маса приладу не більше 1,7 кг

Аналізатор вологості ПЧ-200 (прилад Чижової)

Використовується як частина комплексу обладнання для визначення вологості різних культур.

Складається із 2-х частин – блоку управління і теплообмінника на основі побутової вафельниці.

За допомогою блоку управління задається температура висушування в діапазоні від 50 до 200 °С із кроком 0,1 ° С і час в діапазоні від 1 до 99 хв. із кроком 1 хв.

Максимальний час виходу на температуру становить 30 хв. і залежить від заданої температури і температури в приміщенні. Така тривалість викликана особливостями налаштування контролера температури.

Про вихід на режим і завершення висушування прилад повідомляє користувачеві звуковими сигналами.

Вас також може зацікавити