Експрес-система для визначення показників якості рослинних олій і жирів CDR FOODLAB®

Кислотність (FFA), перекисне число (PV), анізидинове число (AnV), мила – тепер Ви можете визначити їх за 5 хвилин простим способом із використанням готових низькотоксичних реагентів. Вимірювальна система гарантує високу чутливість, широкий діапазон вимірювань і гарну відтворюваність результатів випробувань. Результати аналізу корелюються з еталонними методами.

Система CDR FoodLab® складається із приладу й аналітичних наборів реагентів. Сам прилад складається з термостатуючої і аналізуючої частин. Остання ґрунтується на фотометричній технології, що використовує твердотільні випромінювачі (LED). Аналітичні набори реагентів попередньо підготовлені й одноразові.

Використання готових реагентів у кюветах у поєднанні з простими аналітичними методами дозволяє проводити швидку й легку підготовку зразка, коли це необхідно, а також виключити необхідність у процедурах калібрування. Реагенти та методи розроблені дослідними лабораторіями CDR.

Аналіз олій і жирів на такі показники:

  • Кислотність (FFA)
  • Перекисне число (PV)
  • Анізидинове число (AnV)
  • Поліфеноли (OSI)
  • Йодне число
  • Милá

Принцип дії: хімічна/ферментна реакція і детектування спектрофотометром.

Вільні жирні кислоти (FFA), перекисне число (PV), анізидинове число (AnV) – Ви можете визначити їх протягом 5 хвилин простим способом із використанням готових низькотоксичних реагентів. А значить, відмовитися від використання органічних розчинників, витяжних шаф, складних аналітичних приладів і методів.

Із CDR FoodLab® Ви можете працювати безпосередньо на виробництві, оскільки ця система не вимагає особливої ​​підготовки співробітників і досвіду роботи в лабораторії. Методи аналізу простіші, ніж традиційні, і можуть виконуватися в декілька етапів:

  1. Додавання зразка до готового реагенту. Ми можемо проаналізувати сиру чи рафіновану олію, як є. А у випадку твердих зразків, таких як насіння або горіхи, ми використовуємо легку механічну екстракцію.
  2. Просте у використанні програмне забезпечення підкаже користувачеві необхідні дії крок за кроком.
  3. Результати розраховуються, відображаються і роздруковуються автоматично.

* Кожен тест проводиться додаванням в кювету, що містить реагент, певної кількості зразка. Завдяки спеціально створеному реагенту генерується колориметрична реакція. Результат тесту друкується відразу ж після проведення аналізу і в його одиницях вимірювання.

CDR FoodLab® Touch – калібрування на всі тести.

Дисплей 5,7” TFT кольоровий РК сенсорний дисплей
Зв’язок 2 USB 2.0 для перенесення бази даних виконаних тестів і оновлення програмного забезпечення
1 USB type B для технічного обслуговування і підключення до ПК
1 Ethernet (LAN)
Внутрішнє сховище 4 ГБ внутрішньої пам’яті для зберігання виконаних тестів
Формат бази даних CSV- и XML-файли, сумісні з усіма форматами баз даних (у т. ч. XLA, SQL)
Модуль інкубації 37 °C, окремий блок на 16 комірок
Кількість зразків, які можна аналізувати одночасно 16
Принтер Вбудований принтер (ширина паперу – 80 мм)
Габаритні розміри і вага 32 x 29,5 x 13 см (L x D x H) – 2,80 кг
Джерело живлення 24 В

CDR FoodLab® Junior – калібрування на 2 тести: Вільні жирні кислоти й Перекисне число, опція – калібрування на інші параметри.

Дисплей 4,3'' TFT кольоровий РК сенсорний дисплей
Зв’язок 1 USB type B для технічного обслуговування і підключення до ПК
Bluetooth 2.1
Внутрішнє сховище 4 ГБ внутрішньої пам’яті для зберігання виконаних тестів
Формат бази даних CSV- и XML-файли, сумісні з усіма форматами баз даних (у т. ч. XLA, SQL)
Модуль інкубації Вбудований у фотометричний модуль (37 °C)
Кількість зразків, які можна аналізувати одночасно 3
Принтер Можливе підключення зовнішнього Bluetooth-принтера
Габаритні розміри і вага 15 x 22 x 8,3 см (L x D x H) – 0,80 кг
Джерело живлення 24 В DC або літій-іонна батарея (опція)

Вас також може зацікавити