М’ясо, риба й продукти перероблення

отримати комерційну пропозицію

Показник Метод Поживні середовища
Listeria monocytogenes ДСТУ ISO 11290, AOAC, BAM, APHA, USDA

Бульйон Фрайзера

Агар Оксфорд

Агар PALCAM

Хромогенний агар для Listeria

Бульйон для підтвердження утилізації вуглеводів

Триптон-соєвий агар із дріжджовим екстрактом

Salmonella ДСТУ ISO 6579, APHA, AOAC, BAM, SMWW

Забуферена пептонна вода

Агар із діамантовим зеленим Модифіковане напіврідке середовище Раппапорта–Василіадіса

XLD-агар (дезоксихолатний агар із ксилозою) Агар поживний

Трицукровий залізовмісний агар

Агар із сечовиною за Крістенсеном

Хромогенний агар для Salmonella

Аероби Enterobacteriaceae ДСТУ ISO 4833 ISO 21528, APHA

Агар поживний для підрахунку на чашках ВСР-агар

EE-бульйон

Агар поживний із хлоридом натрію

Агар поживний для підрахунку на чашках

Aгар жовчний фіолетово-червоний із глюкозою (VRBG)

Агар Левіна

E. coli ISO 16649

Пептонно-сольовий розчинник (Maximum recovery diluent)

Агар із триптоном, жовчу й глюкуронідом (TBX)

Цитратний агар за Козером

Campylobacter ДСТУ ISO 10272, BAM

Агар Болтона

Агар Кармалі

Clostridium perfringens ISO 15213, DIN

Колумбійський агар

Залізосульфітний агар

Нітратний агар для визначення рухливості Посилений клостридіальний агар

TSC-агар

Shigella Дріжджові та плісняві гриби APHA, USDA BAM, APHA

Бульйон Брайанта–Беркі SS-агар

Агар із дихлораном, бенгальським рожевим і хлорамфеніколом (DRBC)

Агар OGYE

Staphylococcus aureus ДСТУ ISO 6888, BAM

Агар Сабуро

Сольовий агар із манітом

Агар Фогеля–Джонсона

Агар Байрд–Паркера