Баня, з якою не треба «паритись»

Баня, з якою не треба «паритись»

Колеги, друзі, вітаю!

Інновації, сучасні методи аналізу, новітні технології… Можна скільки завгодно говорити про ці речі, але в будь-якій лабораторії завжди є базові прилади, праця з якими займає левову частку часу й задає тон для подальшої роботи. Саме тому так важливо, щоб Ваше загальнолабораторне обладнання було максимально зручним. Сьогодні розповім Вам про лабораторну баню, яка без перебільшення має суперсилу – окрім свого прямого функціоналу, вона дарує приємні емоції користувачу.

П’ять років тому в складі делегації ХЛР я відвідувала виставку лабораторного обладнання в Німеччині, де провідні виробники представляли свої новинки постачальникам зі всього світу. Серед безлічі такого знайомого й зрозумілого обладнання мою увагу привернув яскравий блиск. Цікавість взяла гору, і я наблизилася до стенду. Це був стенд компанії Thermo Scientific, яка презентувала свою новітню лабораторну баню Precision із яскравими блискучими кульками у функції теплоносія замість води. Це було кохання з першого погляду!

Звичайно, ми привезли Precision в Україну. Вона завжди є в нашому демозалі – і досі, як і 5 років тому, привертає загальну увагу.

Здавалося б, водяна баня – це прилад, який є у кожній лабораторії. Це універсальне обладнання для пробопідготовки фактично в усіх галузях. Про бані ми знаємо все! То в чому ж особливість Precision від Thermo Scientific? У її термокульках!

Лабораторна баня з термокульками у функції теплоносія – ідеальне рішення для мікробіологічних лабораторій. І на це є декілька причин:

  1. Безпечність. Мікробіологічна лабораторія – це місце особливого ступеня чистоти. Використання води як теплоносія додає ризиків контамінації навколишнього середовища, що ставить під загрозу якість мікробіологічних досліджень. Термокульки не генерують пару, що зменшує ризик забруднення, і піддаються автоклавуванню або стерилізації хімічним способом.
  2. Ергономічність. Термокульки – це маленькі намистини з алюмінієвого сплаву, що діють як теплопровідник. Завдяки розміру, формі й щільності намистин посудини будь-якого розміру та форми, котрі поміщаються у ванну, можуть утримуватися на місці без застосування спеціальних штативів.
  3. А ще з нею просто приємно працювати!

Про інші переваги бані Precision дивіться в моєму відео. Якщо раптом залишаться питання – тисніть «Зв’язатися з експертом» і пишіть. Я обов’язково відповім!

Відео

Зручних Вам приладів!

Ірина Кіріна

Керівник відділу галузевих експертів компанії ХЛР

зв'язатись з експертом

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
51.01%
Корисно 4 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар