facebook
Аналізатор Oxitest

Аналізатор Oxitest

ТОП рішення

OXITEST від Velp: окиснення жирів під контролем!

Окиснення жирів – один із ключових факторів, що впливають на термін зберігання олії та продуктів з її вмістом. Через взаємодію з киснем якісні та смакові властивості олії погіршуються.

Для забезпечення високої якості продукту протягом усього терміну зберігання фахівці ХЛР рекомендують оцінювати стабільність жирів до окиснення за допомогою приладу OXITEST від Velp Scientifica.

Визначення окислювальної стабільності жирів за допомогою OXITEST – офіційно затверджений в Україні метод. Його виконання регламентується ДСТУ 8610:2016 «Сировина та продукти харчові. Визначення стійкості до окислення. Прискорена проба на окислення методом Оксітест».

отримати комерційну пропозицію

Переваги аналізатора Oxitest  від Velp Scientifica

Визначення стійкості до окиснення різних видів олій

Аналізатор Oxitest

Прогнозування терміну придатності продуктів

Аналізатор Oxitest

Аналіз зразків готового продукту без попереднього виділення з них жирів

Аналізатор Oxitest

Підбір пакування для підвищення стійкості продукту до окиснення

Аналізатор Oxitest

Можливість тестування рецептур найбільш стійких до окиснення

Аналізатор Oxitest

Визначення ефективності додавання антиоксидантів для продовження терміну придатності

Аналізатор Oxitest
Аналізатор Oxitest
Ціна
від 820 тис грн