OXITEST від Velp: окиснення жирів під контролем!
Окиснення жирів – один із ключових факторів, що впливають на термін зберігання олії та продуктів з її вмістом. Через взаємодію з киснем якісні та смакові властивості олії погіршуються.
Для забезпечення високої якості продукту протягом усього терміну зберігання фахівці ХЛР рекомендують оцінювати стабільність жирів до окиснення за допомогою приладу OXITEST від Velp Scientifica.
Визначення окислювальної стабільності жирів за допомогою OXITEST – офіційно затверджений в Україні метод. Його виконання регламентується ДСТУ 8610:2016 «Сировина та продукти харчові. Визначення стійкості до окислення. Прискорена проба на окислення методом Оксітест».
отримати комерційну пропозицію
Визначення стійкості до окиснення різних видів олій
Прогнозування терміну придатності продуктів
Аналіз зразків готового продукту без попереднього виділення з них жирів
Підбір пакування для підвищення стійкості продукту до окиснення
Можливість тестування рецептур найбільш стійких до окиснення
Визначення ефективності додавання антиоксидантів для продовження терміну придатності