Прощавайте, металеві домішки в харчових продуктах!

Прощавайте, металеві домішки в харчових продуктах!

Вітаю!

За кордоном металодетектором на харчовому підприємстві давно нікого не здивуєш. У нас же таке рішення – досі новинка. А дарма! ХЛР нещодавно поставив на підприємство харчового напряму перший металодетектор від провідного німецького виробника Sesotec GmbH. І ось чому це справді круто.

Чи просте це завдання? Звісно, ні!

Проєкт із постачання металодетектора складається з ланки важливих етапів:

  • Огляд виробництва й критичних точок контролю
  • Аналіз переліку досліджуваних продуктів і можливих дефектів
  • Складання технічного завдання з урахуванням специфічних вимог клієнта, узгодження ТЗ із виробником
  • Підтвердження від виробника можливості виявлення заявлених дефектів (так-так, уявіть собі – наші партнери у своєму центрі розробок відтворюють умови, зазначені клієнтами, і надають висновок: запрацює чи ні!)
  • Постачання, інсталяція і навчання клієнта

Такий процес – виклик для нас. Але ми їх полюбляємо :)

Чому металодетектор – справжня знахідка для виробника

Металодетектори для харчових продуктів передусім використовуються для захисту прав споживачів. Незважаючи на максимальну ретельність дотримання вимог HACCP, забруднення харчових продуктів металами в процесі виробництва все ж таки може траплятися. Частинки металу, які потрапляють у продукт під час виробництва або вже містяться в сировині, можуть стати причиною серйозних травм споживачів. Наслідки для компанії-виробника є численними й серйозними і включають у себе вимоги компенсацій або ж навіть відкликання партій продукції на величезні суми. Найбільш неприємною складовою в таких випадках є негативний імідж бренду і втрата довіри споживачів, спричинені неякісними харчовими продуктами.

Металодетектор швидко і якісно виявляє найдрібніші металеві забруднення як в упакованих, так і в неупакованих харчових продуктах: м’ясі, ковбасних виробах, хлібі, молочній продукції... та в усьому!

Але краще один раз побачити, ніж сто разів почути! Нижче дивіться відео про нашого «красеня» Varicon-D від Sesotec, який уже аналізує продукцію на заході України. Також залишаю посилання на каталог Sesotec і новину з основною інформацією про металодетектори й рентген-апарати для харчової галузі.

Каталог Sesotec

Новина про металодетектори та рентген-апарати для харчової галузі

Відео

Ставте лайки, залишайте коментарі або тисніть «Зв’язатись з експертом» – і пишіть своє питання. Я обов’язково відповім!

Ірина Кіріна

Керівник відділу галузевих експертів компанії ХЛР

зв'язатись з експертом

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
60.97%
Корисно 6 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар