Металодетектори та рентген-апарати в харчовій промисловості: «ні» – стороннім включенням!

Металодетектори та рентген-апарати в харчовій промисловості: «ні» – стороннім включенням!

У харчовій промисловості якість продукції має першочергове значення. Постачання неякісного товару може мати фатальні наслідки як для споживача, так і для виробника, що, ймовірно, зазнає репутаційних і грошових збитків на відшкодування. ХЛР і наш надійний партнер, німецький виробник Sesotec, пропонують сучасні рішення, що нівелюють ризик сторонніх включень у Вашій сировині й готовій продукції, – спеціальні металодетектори та рентген-апарати для харчової галузі.

Це обладнання було розроблене в першу чергу для використання в харчопромі. Воно швидко і якісно виявляє найдрібніші металеві та інші забруднення як в упакованих, так і в неупакованих продуктах харчування, незалежно від їх розміру, форми або положення.

Виробничий контроль із німецькою точністю від компанії Sesotec – це економія часу й ресурсів без зупинки виробничого процесу. Обладнання Sesotec може використовуватися на будь-якій точці виробничої лінії для перевірки сипучих матеріалів чи сировини, або для перевірки упакованих продуктів харчування.

Каталог Sesotec

Усі системи відповідають міжнародним стандартам:

  • Вимогам BRC, IFS і HACCP
  • Відповідність більш високому рівню (вимога якості Marks & Spencer) опціонально доступна для всіх пристроїв з системою відбраковування

Металодетектори тунельного типу

Для виявлення й відокремлення металевих домішок у поштучних і сипучих продуктах ідеально підходять високопродуктивні комплексні системи для сухих та вологих приміщень VARICON+ і UNICON+. Новітня технологія з надзвичайно короткою безметалевою зоною в поєднанні з міцною і легкодоступною конструкцією конвеєрної стрічки з нержавіючої сталі гарантують найвищу чутливість і стабільність виявлення.

Рентген-обладнання

Рентгенографічне обладнання для пошуку сторонніх включень виявляє всі неприємні «несподіванки», що можуть потрапити у продукцію: дерево, пластик, гуму, каміння, скло тощо. Застосування цих точних і високоякісних приладів суттєво знижує відсоток браку готової продукції і кількість скарг від споживачів, дає змогу виявити слабкі місця в технологічному процесі та можливі порушення в охороні праці й дотриманні санітарних норм співробітниками.

Переваги для виробників харчових продуктів:

  • Відповідність стандартам безпеки харчових продуктів
  • Економія робочого часу, пакувального матеріалу й відходів продукції
  • Підвищення ефективності виробництва
  • Підвищення якості продукції
  • Зниження ризику незадовільного контролю якості
  • Проста експлуатація полегшує роботу й мінімізує ймовірність помилок

Зацікавило обладнання та хочете дізнатись більше?

Запрошуємо на вебінар «Металодетектори та рентген-апарати у харчовій промисловості».

13.12.2022, 15.00.

Щоб зареєструватись пишіть, або телефонуйте: kirina@hlr.ua, 067 557 01 15.

Дивіться відео та підписуйтесь на наш youtube-канал:

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
51.01%
Корисно 4 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити