Гаряча новинка для аграріїв: якісний ІЧ-аналізатор за доступною ціною

Гаряча новинка для аграріїв: якісний ІЧ-аналізатор за доступною ціною

Зустрічайте новинку в продуктовому портфелі ХЛР – високоточні аналізатори ближнього інфрачервоного діапазону (NIR) для аналізу цільного зерна від компанії Bruins Instruments (Німеччина).

ІЧ-аналізатори лінійки AgriCheck від Bruins Instruments є високопродуктивними приладами з інтегрованими калібруваннями. Вони застосовуються для аналізу цільного зерна пшениці, кукурудзи, сої, ріпаку та розмеленого соняшнику. Це обладнання з легкістю й за лічені секунди вимірює вологість, олійність, вміст білка (протеїну), крохмалю, клітковини, клейковини, амілази, вільних жирних кислот (FFA), індекс Зелені та інші параметри залежно від типу продукту.

Читати детальніше про дві доступні моделі AgriCheck

Особливості нових аналізаторів

  • Надійність. Інноваційний патентований дизайн оптичного монохроматора забезпечує високу точність і відтворюваність вимірювань протягом багатьох років без необхідності регулярного обслуговування
  • Зручність. Інтуїтивне програмне забезпечення й сенсорний екран роблять аналізатор простим у користуванні з мінімальними вимогами до рівня підготовки оператора
  • Можливість опціонального встановлення модуля для визначення натурної ваги

Універсальність і точне калібрування

Кожна модель AgriCheck стандартно оснащена спеціальною лійкою, яка підходить для аналізу більшості видів зерна. Залежно від характеру завдання в лінійці приладів AgriCheck доступні дві моделі: призначена виключно для цільного зерна, а також універсальна – для зерна й порошкоподібних зразків (макухи, шроту, борошна).

Чи підійде AgriCheck саме Вам? Так, адже калібрування приладів було розроблено на основі багаторічного збору зразків із різноманітних географічних регіонів. Готові калібрування від виробника – запорука надійного результату!

ХЛР став офіційним дистриб’ютором компанії Bruins Instruments. Наші фахівці надають усю необхідну сервісну й методичну підтримку. З AgriCheck Ви будете отримувати швидкі, точні та надійні результати, а ціна приладу Вас приємно здивує.

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
20.65%
Корисно 1 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити