ХЛР на Agro Ukraine Summit запропонував адаптивні рішення з контролю якості та безпечності в АПК

ХЛР на Agro Ukraine Summit запропонував адаптивні рішення з контролю якості та безпечності в АПК

Весна – особлива пора для аграріїв. Зустрічати сезон прагнуть із новим обладнанням, сучасними рішеннями й знаннями, які оптимізують роботу, покращать продуктивність і вплинуть на розвиток бізнесу.

На форумі Agro Ukraine Summit усього цього було вдосталь. Адже захід присвячений інноваціям та пошуку ефективних рішень для збереження й розвитку агропромислового сектору України. «Хімлаборреактив» також взяв участь у форумі, який нещодавно відбувся в Києві.

Agro Ukraine Summit об’єднав багатьох фахівців у сфері АПК. Це наймасштабніша подія в агробізнесі на початок 2024 року, що формує тенденції на новий рік.

«На саміті порушувалися критично важливі питання у сфері логістики українського зерна, обговорювалися шляхи оптимізації технології вирощування основних культур в умовах кризи, спікери ділилися досвідом відновлення полів, що зазнали впливу бойових дій. Ми ж представили новітні рішення для екологічного моніторингу ґрунту й повітря, в тому числі після подій воєнного часу. Це портативні (є прилади навіть із прив’язкою до GPS) чи стаціонарні газоаналізатори та респірометри, аналізатори вуглецю й азоту, що стануть у пригоді в дослідженні здоров’я ґрунту. Також ми розробили рішення для контролю якості біометану – від імітації процесу виробництва (для визначення продуктивності сировини) до аналізу готового продукту (компонентний склад, калорійність, тощо). Традиційно запропонували комплексні рішення з оснащення лабораторій АПК і продемонстрували новинки. Зокрема, аналізатори цільного зерна AgriCheck від Bruins Instruments», – розповів Євгеній Іваницький, експерт галузевої групи «Агро» ХЛР.

Новий аналізатор цільного зерна

Лінійка аналізаторів AgriCheck від Bruins Instruments – це оптимальне рішення для швидкого лабораторного аналізу зернових, олійних культур і продуктів їх перероблення з готовими калібруваннями від виробника.

Аналізатори лінійки AgriCheck забезпечують контроль якості за такими показниками: вологість, білок (протеїн), жир (олійність), а також більш складні параметри, наприклад, клітковина, крохмаль, показник седиментації методом Зелені та інші, залежно від досліджуваного зразка.

Перевага моделі AgriCheck Plus полягає у здатності працювати в двох принципово різних режимах: пропускання (цільне зерно) і відбиття (соняшник, продукти перероблення).

Газоаналізатори на фосфін

Газоаналізатор серії SKY 2000 – інноваційне портативне рішення для визначення залишкового вмісту фосфіну, основного фуміганту зерна. Це водонепроникний пилостійкий прилад із внутрішнім насосом для відбору проб зі швидким відгуком і високою точністю.

Одночасно в газоаналізаторі може бути встановлено до шести сенсорів на визначення таких газів: O3, O2, CO, NO, NO2, SO2, H2S, CH2O, CH4, CO2, NH3, CL2, H2, PH3, ETO, HCl, HCN, VOC.

Фотогалерея
Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
20.65%
Корисно 1 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити