Протестуйте свою тару на новому обладнанні від ХЛР!

Протестуйте свою тару на новому обладнанні від ХЛР!

У демозалі ХЛР оновлення! Тут «оселилося» сім нових приладів для контролю якості тари від найкращих світових брендів. Як і все в демозалі ХЛР, це обладнання Ви теж маєте змогу протестувати власноруч. Беріть свої зразки – пластикові, скляні або бляшані пляшки, різноманітну упаковку – та приїжджайте до ХЛР. Разом із Вами ми здійснимо необхідні дослідження.

Крім того, фахівці ХЛР можуть привезти нове обладнання на Ваше підприємство та провести його демонстрацію і тестування.

Нові прилади для контролю тари в демозалі ХЛР:

  • Контроль подвійного шва банки SeamCheck Plus – оптимізована конструкція, проєктор невеликий за розміром і досить гнучкий під час розташування у просторі. Разом із професійним ПЗ «SeamCheck» Ви можете швидко й точно виміряти шов.
  • Відрізна пилкаSS-1 – спеціально розроблена для різання швів. Завдяки лінійній напрямній рух банок під час різання буде точним, а переріз шва – більш чітким порівняно зі звичайною шовною пилкою.
  • Пристрій для різання пляшок гарячим дротом HWBC-1 – має звичайний та економічний методи розрізання тари для аналізу ваги секції. ПЕТ-пляшка може розрізатися на п’ять заздалегідь визначених секцій, кожна з яких буде перевірятися на відповідність точній призначеній вазі.
  • Поляризатор для скла PL-G –розроблений для якісної перевірки скляних компонентів (столового посуду, маленьких пляшок, посудин, скляного лабораторного посуду й ампул). Регульований робочий простір і похила конструкція дають змогу застосовувати широкий асортимент продукції, для перевірки дрібних деталей використовується лупа.
  • Пристрій для вимірювання CO2 CO2Easy / CO2Easy-D – стандартне обладнання для пивоварень і заводів безалкогольних напоїв, де під час виробництва постійно вимірюється вміст CO2, який є критичним параметром для забезпечення незмінної якості й смаку всіх видів газованих напоїв.
  • Вакуумний тестер VLT-ECO – елементарна модель, що поєднує в собі простоту й надійність в експлуатації та економічний бюджет, використовується для вакуумних тестів у повітрі / воді.
  • Високоточний магнітний товщиномір стінок AMTG-2 – портативний прилад для вимірювання товщини немагнітних матеріалів (пластику, скла, кераміки, алюмінію, міді, титану тощо). Форма аналізованих зразків не впливає на точність вимірювань.

На YouTube-каналі «HLR – рішення для лабораторій» дивіться короткий огляд переліченого обладнання:

Телефонуйте й домовляйтеся про демонстрацію: +380 (67) 225-80-96, +380 (67) 218-71-98.

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
0.00%
Корисно 0 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити