Топновинка виробництва ХЛР – доступний і якісний дистилятор

Топновинка виробництва ХЛР – доступний і якісний дистилятор

Фахівці компанії успішно реалізували ідею створення оптимального приладу для завдань АПК. 
Виробництво запускаємо з моделі Aqua-4/8 від власної торгової марки – Labexpert.

На об’єктах агропромислового комплексу вода є одним із найцінніших ресурсів. Щодня для безлічі технічних процесів, а також для проведення аналітичних досліджень потрібні великі об’єми чистої води, відповідно, її очищення також серед пріоритетів у цій сфері. Оптимальним рішенням для будь-якого підприємства є дистилятори.

З огляду на кількість запитів щодо цього обладнання, ми вирішили створити якісний і фінансово прийнятний прилад для потреб українських агропромисловців. У пригоді нашим фахівцям став найкращий досвід партнерів ХЛР з усього світу, а також власні напрацювання. Тож зустрічайте Aqua-4/8 Labexpert – пристрій, завдяки якому Ви забудете про труднощі з очищенням води на своєму підприємстві, а ще неодмінно оціните найкраще співвідношення ціни і якості.

Aqua-4/8 – найперший із з лінійки дистиляторів Labexpert від ХЛР. Він має вбудований бак-накопичувач і відповідає положенням ДСТУ 2817-94 щодо безпеки користування електричними комутаційними апаратами. Це продукт вітчизняного виробництва, у характеристиках якого максимально враховано потреби наших клієнтів, а його вартість приємно здивує.

контроль тары

Aqua-4/8 має такі переваги:

  • Високоякісні матеріали, з яких виготовлено дистилятор, за адекватної експлуатації дають гарантію його довговічності. Для випарника й конденсатора використано іржостійку сталь AISI 304, а ТЕН має корпус із міді.
  • Дистилят, що Ви отримуєте після застосування приладу, є охолодженим, тобто працювати з Aqua-4/8 абсолютно безпечно, адже він не нагріває поверхні й приміщення.
  • Не варто перейматися, що прилад постійно виходитиме з ладу і знадобиться часта заміна ТЕНу, – дистилятор має автоматичний захист нагрівача від перегрівання.
  • Можна додатково укомплектувати систему фільтрами доочищення води.

Технічні характеристики

Продуктивність, л/год До 4
Об’єм бака-накопичувача, л 8
Об’єм охолоджувальної води, л/хв 0,8
Габаритні розміри (Ш х Г х В), мм 555 х 275 х 525
Потужність, кВт 3 кВт
Вага, кг 20

Дивіться відео та підписуйтесь на наш канал:

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
34.24%
Корисно 2 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити