Химлаборреактив 25 років з Вами

25 років з Вами: ХЛР відзначає день народження!

Приховувати свій вік личить лише кокеткам. Ми ж про свої роки говоримо з гордістю та натхненням! На початку грудня «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ» відзначає красиву круглу та солідну дату – 25 років!

Компанія була створена в 1995 році, й на момент заснування в ній працювало всього 3 людини. Через 10 років тут було в 50 разів більше співробітників. Цьогорічний ювілей ми святкуємо командою у 500 фахівців!

Разом із командою зростають наші можливості та потужності. Давно минули часи, коли ХЛР лишень постачала лабораторне обладнання. Наразі ми одні з небагатьох в Україні, хто може створити будь-яку, навіть найскладнішу, лабораторію «під ключ», підібрати та впровадити передове рішення на Вашому підприємстві. Наші кваліфіковані спеціалісти навчать персонал працювати з новим обладнанням, нададуть всю необхідну методичну та сервісну підтримку.

Та є дещо, що не змінюється з часом: ми, як і раніше, раді співпраці і з великими корпораціями, і невеличкими фермерськими господарствами. А в асортиментному портфелі компанії – як мінімально необхідні прості прилади, так і надточне аналітичне обладнання від найкращих світових виробників (бренди Unity, Skalar, KETT, Thermo Scientific, Velp, Mettler Toledo, та ін).

 «Аграрний напрямок в ХЛР ми почали розвивати 10 років тому. Скажу відверто, починалося все з простих рішень для лабораторій АПК. Та ми навчались і не боялись інновацій. Наприклад, цей рік видався важким: несприятливі погодні умови, коронавірус. Як наслідок – на агропідприємствах поглибилась тенденція до автоматизації усіх процесів. У відповідь ХЛР запустила кілька нових напрямків діяльності: автоматизацію процесів прийому зерна, створення лабораторних інформаційних систем відповідно до вимог ISO 2007, – зазначила Ірина Захарченко, керівниця галузевої групи «Сільське господарство». – Навіть у нелегкі часи ми завжди поряд і прислухаємось до потреб клієнтів!»

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
0.00%
Корисно 0 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити