Біокор Текнолоджі ЛТД тест системи для швидкого виявлення ГМО
Ковальчук Наталя – Медіаменеджер, керівник експертної групи «АГРО» ТОВ «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ»

«Біокор Текнолоджі ЛТД» – новий вітчизняний партнер ХЛР

Коли говоримо про «якість світового рівня», майже завжди маємо на увазі, що виробник повинен бути закордонним, а ціна на його продукцію буде вище середньої. Тому так приємно представити нового партнера ХЛР українську компанію «Біокор Текнолоджі ЛТД», яка створює рішення для молекулярної діагностики на основі полімеразної ланцюгової реакції, і чия якість продукції не поступається світовим аналогам.

«Біокор Текнолоджі ЛТД» зарекомендувала себе як відмінного виробника тест-систем для швидкого виявлення ГМО рослинного походження в харчових продуктах, кормах, насінні та сировині. Ось чому ХЛР стала дистриб'ютором наборів для визначення ГМО в харчовому і агросекторі.

Розроблено вченими

Оскільки якісний продукт – першочергове завдання «Біокор Текнолоджі ЛТД», розробляли набори для молекулярної діагностики вітчизняні вчені та фахівці з великим досвідом роботи у генетиці, вірусології та ветеринарній медицині. А ось сировину для виготовлення продукції використовують імпортну – від провідних світових виробників.

Продукція компанії успішно пройшла валідацію на приладах для проведення ПЛР у реальному часі, якими оснащені більшість випробувальних лабораторій України. А саме:

  • Rotor-Gene Q (Qiagen)
  • QuantStudio™ 5 (Applied Biosystems)
  • CFX96™ (Bio-Rad)

Доступна ціна

Ще один плюс вітчизняної продукції – це її доступна ціна порівняно із цінами світових брендів. У компанії «Біокор Текнолоджі ЛТД» розуміють, які у сучасного українського ринку потреби. Тому виробляють високоякісний продукт, за який не потрібно переплачувати. Крім того, товар доставляється у максимально короткі терміни (не більше 10 днів після замовлення).

І, безумовно, «Біокор Текнолоджі ЛТД» – це сертифіковане по ISO 9001 виробництво. Технічні умови й декларації відповідності компанії внесені до Державного реєстру.

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
20.65%
Корисно 1 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити