Майбутнє за автоматизацією: підсумки конференції-практикуму для елеваторів GrainTech

Майбутнє за автоматизацією: підсумки конференції-практикуму для елеваторів GrainTech

Конференція-практикум GrainTech стала місцем концентрації ідей, обміну реальним досвідом і майданчиком комунікації керівників елеваторів зі всієї України з виробниками і постачальниками передового обладнання. ХЛР не могла пропустити таку подію. Компанія представила новітні рішення для автоматизації процесів пробовідбору зерна.

Відбір проб – у топі завдань

Елеватори працюють в особливо складних умовах – цілий рік, за різних температур, різної вологості та ін. Тому питання пожежної безпеки, ощадної експлуатації та ефективності роботи обладнання, особливо на етапі пробовідбору, – в топі завдань. Саме відбір проб – один із найважливіших і, можна сказати, найперших етапів роботи елеватора. Про те, як забезпечити ефективність пробовідбору, у своїй доповіді розповів Тарас Нетеса, заступник керівника відділу обладнання для контролю якості харчових і фармпродуктов ХЛР.

Автоматизація пробовідбору

Пробовідбір обов'язковий як для зерносховищ великих агрохолдингів, так і для невеликих елеваторів. І необхідність автоматизації цього процесу рано чи пізно стає актуальною для всіх підприємств галузі.

«Ми в ХЛР точно знаємо, чим замінити ручний пробовідбірник і які кастомізовані рішення дозволяють збільшити ощадливість процесу пробовідбору. Завдяки нашій компанії українським аграріям доступні кращі моделі автоматичних пробовідбірників для вантажних автомобілів і залізничних вагонів, які є на світовому ринку, – зазначив Тарас Нетеса. – Це стосується і потокових аналізаторів зерна від ХЛР, які в рази прискорюють процеси аналізу на елеваторі».

Тема модернізації влучила «в яблучко» – після доповіді учасники ще довго обговорювали можливість впровадження у себе на підприємствах нових рішень для автоматизації пробовідбору як з автомобілів, так і з потоку на виробництві.

Обговорення теми із провідними інженерами, технічним персоналом і директорами елеваторів і зерносховищ вселяє чітку впевненість, що майбутнє галузі – за автоматизацією.

Детальніше дізнатися про рішення для автоматичного відбору проб, які пропонує ХЛР, можна тут.

Фотогалерея
Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
20.65%
Корисно 1 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити